Milletvekili Ayvazoglu Evde Egitim Hizmetinin Trabzon'daki Rakamlarini Paylasti

AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoglu, Milli Egitim Bakanligi’nin Trabzon’da yürüttügü evde egitim hizmetleri hakkinda açiklamalarda bulundu.

Milletvekili Ayvazoglu Evde Egitim Hizmetinin Trabzon'daki Rakamlarini Paylasti
Ramazan ayi dolayisiyla Trabzon’da vatandaslarin evlerine ziyaretlerde bulunan AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoglu, Akçaabat ilçesinde dogustan geçirdikleri felç dolayisiyla özel gereksinimli olan ve evde egitim gören Orhun Ata Saygi ve Umut Cihan Günnar ile özel gereksinimli birey Sedanur Yildiz’in evlerine konuk olarak ailelerinden bilgi aldi.

Özel gereksinimli bireylerin evde egitim görebilmeleri için Milli Egitim Bakanligi bünyesinde önemli çalismalara imza atildigini ifade eden Milletvekili Ayvazoglu, "Trabzon’da da özel gereksinimli bireylere Milli Egitim Müdürlügümüz tarafindan evde egitim verilerek okula gitmeden egitim-ögretim hayatlarini tamamlayabilecekleri imkani sagladik "dedi.

Trabzon’da toplamda 87 ögrencinin evde egitim hizmetinden yararlandigini ifade eden Ayvazoglu, "Ilimizde 77’si Trabzon Rehberlik ve Arastirma Merkezi Hizmet Bölgesi’nde, 10’u Of Rehberlik ve Arastirma Merkezi Hizmet Bölgesi’nde olmak üzere 87 ögrencimiz evde egitim hizmetlerinden faydalanmaktadir. Bu ögrencilerimize ücretli 23, kadrolu 176, görevlendirme 16 olmak üzere 215 ögretmenimiz hizmet vermektedir. Ilimizde evde egitim hizmetinden faydalanan 87 ögrencimiz bulunup, 215 ögretmen evde egitimde görevlendirilmistir. Bu hizmeti basarili bir sekilde yürüten basta Il Milli Egitim Müdürümüz Burak Fettahoglu olmak üzere bütün ögretmenlerimize ve emegi geçenlere tesekkür ediyorum" ifadelerini kullandi.

Ziyaret programlarinin ardindan Ayvazoglu, AK Parti Akçaabat Ilçe Gençlik Kollari iile birlikte iftar vaktine trafikte yakalanan vatandaslara ’iftara 5 Kala’ etkinligi kapsaminda iftariyelikler dagitarak Cumhurbaskani ve AK Parti Genel Baskani Recep Tayyip Erdogan’in selamlarini iletti.

Ayvazoglu, daha sonra AK Parti Akçaabat Ilçe Baskani Ahmet Hüseyin Altintepe’nin düzenledigi geçmisten bu güne teskilat bulusmasinin iftarina katildi.

Kaynak: İHA