MHP Il Baskani Karatas Iftar Sonrasi Sükrü Pasa'da Esnaf Ve Vatandaslarla Bir Araya Geldi

MHP Erzurum Il Baskani Naim Karatas partililerle birlikte Sükrü Pasa semtinde iftardan sonra esnaf ve vatandaslarla bir araya geldi. Esnaf ve vatandaslarin sorunlarini dinleyen Karatas yogun ilgiyle karsilandi.

MHP Il Baskani Karatas Iftar Sonrasi Sükrü Pasa'da Esnaf Ve Vatandaslarla Bir Araya Geldi
Beraberindeki MHP Yakutiye Ilçe Baskani Sinan Demir, Ülkü Ocaklari Yakutiye Ilçe Baskani Mevlüt Özcan ve parti il/ilçe teskilatlariyla birlikte iftar sonrasi vatandaslarla bir araya gelip sohbet imkani olusturan MHP Erzurum Il Baskani Naim Karatas ziyarette yogun ilgiyle karsilandi.

Birlik ve beraberligin ülkemiz gelecegi için önemli olduguna ve bunun güçlenerek ilerledigine deginen konusmasini yapan MHP Erzurum Il Baskani Naim Karatas “Her ne sorunumuz olursa olsun çözmek için yeterli kabiliyet ve güce sahibiz. Bu gücümüzü de birlik ve beraberligimizi pekistirerek taçlandirmaya devam edecegiz. Ekonomik, iktisadi ve sosyal problemlerimizin atilan adimlarla çözüldügünü ve ülkemizin güçlenerek yarinlara yürüdügünü herkes görüyor. Kör gözlerin bile gördügü bu ilerlemenin bazilari tarafindan israrla görünmemesi ise manidardir. Vatan sevdasi çikarlarinin altinda olan bu sahislarin pesinden görülemeyecegini ve cennet vatanin teslim edilemeyecegini de ayni sekilde görebiliyoruz. Batiyla kol kola olan bu zihniyetin ülkemiz çikarlari için hareket etmedigini vatandaslarimiz çok iyi görmektedir” ifadelerini kullandi.

Vatandaslardan yogun ilgi

Esnaf ve vatandas ziyaretleri baglaminda Sükrü Pasa semtinde kahvehanelerde Erzurumlularin halini dinleyen Karatas burada yogun ilgiyle karsilandi. Her masanin çay içirmek için israrci oldugu ziyarette gecenin geç saatlerine kadar sohbetler sürdü. MHP Il Baskani Karatas’i temposundan dolayi taktir ettiklerini ifade eden vatandaslar ziyaretler için tesekkürlerini belirttiler.

Sürekli çözüm odakli toplanti ve ziyaret maksatli çalismalarinin sürecegini ifade eden Karatas “ Bizlerin görevi ülkemizin kalkinmasi için daha çok çalismaktir. Bunun disinda bir gayemiz ve maksadimiz olamaz. Ramazan ayi boyunca da insanlarimizla bir arada olmayi sürdürdük. Uzatilmasi gerekilen eli uzattik ve desteklerde bulunduk. Bunlar bizim görevimizdir ve bu görevimizi Vatan sevgisiyle kutsallastirarak en iyi sekilde yerine getirmeye çalisiyoruz. Sehrimizin ve ülkemizin kalkinmasi adina daha çok çalisip daha çok mücadele edecegiz. Bu vesileyle hep birlikte nice Ramazan ayi bereketi yasamayi diliyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA