Çemisgezek Kaymakami Koç Güvenlik Güçleri Ile Iftarini Açti

Tunceli’nin Çemisgezek Ilçe Kaymakami Önder Koç, Ilçe Jandarma Komutanligi ve Emniyet Amirliginde görevli personeller bir araya gelerek iftar açti.

Çemisgezek Kaymakami Koç Güvenlik Güçleri Ile Iftarini Açti
Çemisgezek Kaymakami Koç, güvenlik güçleri ile iftar yemeginde bulustu. Ilçe Jandarma Komutanligi bahçesinde düzenlenen iftar programina, Kaymakam Önder Koç, esi Hakim Azercan Koç, Ilçe Jandarma Komutani Yüzbasi Abbas Baser, Emniyet Amiri Suat Üsümez, Ilçe Müftüsü Ismail Güven, Yazi Isleri Müdürü Sebahattin Özçelik, Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Vakfi Müdürü Gürsel Yildirim, jandarma ve polis personelleri ve aileleri katildi.

Iftar yemeginden sonra açiklamalarda bulunan Çemisgezek Kaymakami Önder Koç, "Sizler kutsal bir görevi, kahramanca ve fedakarca yerine getiriyorsunuz. Böyle kutsal bir vazifeyi icra eden kahraman polis ve jandarma ekiplerimizle iftar açmak bizlere de ayri bir huzur verdi. Allah ekmegimize suyumuza göz dikenlere firsat vermesin. Allah ayaginizi tasa degdirmesin. Ailelerinizle beraber daha nice Ramazanlara kavusmayi temenni ediyor yaklasmakta olan Ramazan Bayraminizi simdiden tebrik ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA