Baskan Kiliç Açiklamasi 'Ögrencilerimiz Çalismalari Yerinde Görme Firsati Elde Edecek'

Staj egitimlerini almak için Sakarya’ya gelen Belçikali ögrenci toplulugunu agirlayan Erenler Belediye Baskani Fevzi Kiliç, "Belçikali ögrencilerimiz, Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü ekiplerimiz ile saha çalismalarina eslik ederek, çalismalari yerinde görme firsati elde edecek" dedi.

Baskan Kiliç Açiklamasi 'Ögrencilerimiz Çalismalari Yerinde Görme Firsati Elde Edecek'
Erenler Belediye Baskani Fevzi Kiliç, ülkelerinde Sosyal Hizmetler Bölümünde egitim gören Belçikali ögrenci toplulugunu ve ögretmenlerini agirladi. Borsa Istanbul Sakarya Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi koordinatörlügünde gerçeklestirilen proje çerçevesinde staj egitimlerini Sakarya’da gören ögrencilere Fevzi Kiliç, sosyal alanda yapilan çalismalar hakkinda bilgi verdi. Borsa Istanbul Sakarya Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi Müdürü Sedat Abuç, Baskan Kiliç’a verdigi bilgiler için tesekkür etti.

"Ögrencilerimiz çalismalari inceleyecek, not alacak"

Ziyarette ögrencilere eslik eden okul yetkilisi Gunnar Vergauwen, "Ilgi ve alakalarindan dolayi Erenler Belediye Baskani Fevzi Kiliç’a tesekkür ediyorum. Proje çerçevesinde okulumuzun Sosyal Hizmetler Bölümü ögrencileri ile Sakarya sehrine gelerek sosyal alanda gerçeklesen çalismalari incelemek ve ögrencilerimizin staj egitimlerini tamamlamasini istedik. Sakarya’da kalacagimiz süre zarfinda ögrencilerimiz çalismalari inceleyecek, not alacak ve ülkemize döndükten sonra aktaracaktir" dedi.



“Ögrencilerimiz çalismalari yerinde görme firsati elde edecek”

Ziyarette sosyal alanda gerçeklesen çalismalar hakkinda ögrencilere bilgi veren Erenler Belediye Baskani Fevzi Kiliç ise “Öncelikle kiymetli ögrencilerimize ve ögretmenlerimize ülkemize ve sehrimize gerçeklestirdikleri nazik ziyaretten dolayi tesekkür ediyorum. Ögrencilerimiz sehrimizde kaldigi günlerde Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü ekiplerimiz ile saha çalismalarina eslik ederek, çalismalari yerinde görme firsati elde edecek” diye konustu.

Kaynak: İHA