AKD KIDS'de 23 Nisan Coskusu

Sivas Amerikan Kültür Dernegi (AKD) Kids Anaokulu ögrencilerinden 23 Nisan gösterisi düzenlendi.

AKD KIDS'de 23 Nisan Coskusu
AKD Kids Anaokulu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’ni gününde Sivas Ticaret ve Sanayi Odasi Konferans Salonunda kutladi. Ögrencilerin, mutlu heyecanini veliler de katilarak kutladi. Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal ve silah arkadaslarinin manevi huzurunda saygi durusu ve akabinde Istiklal Marsi’nin okunmasiyla baslayan bayram töreni gösterilerle devam etti.

AKD Kids Anaokulu siniflari tek tek sahne alarak hazirladiklari danslari sundular. Ögrenciler, sik kostümleriyle göz doldururken, sahneyi renklendirdiler ve basarili performanslariyla bol bol alkis aldilar. Sevimli halleriyle herkesi kendine hayran birakan minik kalpler, velilerini gururlandirdilar. Basögretmenlerinin onlara armagan ettigi 23 Nisan bayramini gurur içinde, coskuyla kutlamanin sevincini doyasiya yasadilar ve yasattilar.

“Çocuklarimizin yoluna isik olmaktir”

Programda konusma yapan Ecem Burçak Yazgan, “23 Nisan, Türk Milleti’nin kendi gelecegini belirledigi, egemenligin millet iradesine birakildigi ve milletin bagimsizligini tüm dünyaya haykirdigi, Türk tarihinin önemli dönüm noktalarindan birisidir. Cumhuriyetin gelecegini gençlere ve yarinin sahipleri çocuklara emanet edecek kadar çocuklarimiza ve gençlerimize güvenini ifade eden Atatürk, onlara bir de bayram armagan etmistir. Bugünde bizlere düsen görev; hem atamizin emanetlerinin sahibi oldugumuzu göstermek, hem de atamizin aziz hatirasini en yogun ve güzel biçimde yad ederek çocuklarimizin yoluna isik olmaktir. Bu 23 Nisan’i okulumuz ögrencilerinin gösterileriyle Sivas Ticaret ve Sanayi Odasi Konferans Salonunda velilerimizin katilimiyla coskuyla kutladik. SIVAS AKD KIDS ailesi olarak tüm milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramini kutluyoruz” dedi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami kutlu olsun

Sivas AKD KIDS kurucusu Cengiz Akpolat 23 Nisan ulusal egemenlik ve çocuk Bayrami’nin önemine deginerek, “Çocuklarimizi bu bilinçle yetistiriyor onlarin gelisiminde etkin rol oynuyoruz” dedi.

Kaynak: İHA