Afyonkarahisar-Kütahya Yolu Agaçlandiriliyor

Istanbul Afyonkarahisarlilar Sanayici ve Isadamlari Dernegi (AFSIAD) Baskani Hüseyin Çelik sponsorlugunda, Türkiye Afyonkarahisarlilar Platformu ‘100. Yil TAP Kurtulus Ormani Agaç Dikimi’ etkinligiyle yesillendirme çalismalari basladi. Programa göre bu haftasonuna kadar Afyonkarahisar-Kütahya karayolu Çati Köyü Mevkii’nde 3 bin adet fidan dikimi gerçeklestirilecek.

Afyonkarahisar-Kütahya Yolu Agaçlandiriliyor
Afyonkarahisar’da agaçlandirma çalismalarina hiz verildi.

Türkiye Afyonkarahisarlilar Platformu ‘100. Yil TAP Kurtulus Ormani Agaç Dikimi’ etkinligi, Pazar günü Afyonkarahisar- Kütahya yolu Çati Köyü Mevkii’nde, Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, Afyonkarahisar Belediye Baskani Mehmet Zeybek, AFSIAD Baskani Hüseyin Çelik, ögrenci, ögretmen ve vatandaslarin katilimiyla gerçeklestirildi.

Ilk gün bin 500 adet fidan dikimi yapilirken, haftasonuna kadar toplam 3 bin fidan ekilmesi planlaniyor.

Etkinlikte konusan Türkiye Afyonkarahisarlilar Platformu Baskani Dr. Mehmet Ali Danisman çalismada destegi olanlara tek tek tesekkür etti. Danisman, “Agaç dikim etkinligine katilan ve destek veren Valimiz Gökmen Çiçek’e, belediye baskanimiz Mehmet Zeybek’e, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakas’a, Orman Isletme Müdürümüz M.Gökhan Us’a, Orman Isletme Müdür Yrd. Ibrahim Kurt’a, Isletme Sefi Yigit Simsek’e, etkinligimizin anasponsoru AFSIAD Baskani Hüseyin Çelik’e, Afyonkarahisar Sanayici ve Isadamlari Dernegi Baskani Kadir Sayin’a, Afyonkarahisar Il Kültür Müdürü Mehmet Tanir’a, Suhut Ilçe Milli Egitim Müdürü Hüseyin Eroglu’na, Afyon Egitim Vakfi Baskani Hüsnü Serteser’e, Tema Vakfi’na, Afyon Lisesi Müdürü Turgay Birgül ve ögrencilerine, Suhut Kurtulus I.K. Ilkokulunun on parmakla bilgisayar F klavyeyi ögrenmekte olan ögrencilerine, ögretmenlerine, Afyonkarahisar Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Kocatepe Üniversitesi ögrencilerine, Demirçevre Köyü Muhtar heyetine, kampanyamiza Almanya’dan bagis yapan Yusuf Özçam’a Avusturyadan Ahmet Dirlik’e, bagis yapan üyelerimize ve hemserilerimize çok tesekkür ederiz. Grubumuzun Hatira Ormani Projesi Grubundan, Ayse Topbas, Melek Yavuz, Nilgün Seçen, Murat Diker, Seçkin Köse ve diger arkadaslarimiza emeklerinden dolayi çok çok tesekkür ederiz” dedi.

Danisman, “Ilimizi ve Ülkemizi agaçlandirma faaliyetlerimize devam edecegiz” diyerek 10 bin fidan ile Afyon Kocatepe Üniversitesi kampüs alaninda yeni TAP ormani olusturulmasi ile ilgili hazirliklara devam edildigini söyledi.

Kaynak: İHA