Samandag'a Çok Amaçli Salon Ve Taziye Evi

Hatay’in Samandag ilçesinde belediye tarafindan yapimi tamamlanan Degirmenbasi Mahallesi çok amaçli salon taziye evi hizmete açildi.

Samandag'a Çok Amaçli Salon Ve Taziye Evi
Samandag Belediye Baskani Av. Refik Eryilmaz tarafindan açilan çok amaçli salon, taziye evi içerisinde kütüphane, çalisma odasi bulunuyor.

Açilista konusan Baskan Eryilmaz, "Eski Degirmenbasi Belediye binasi harabe ve atil durumdaydi. Mahallenin ihtiyaci olan taziye salonunu bu harabe ve atil binanin yerine yaparak mahallemize kazandirdik. Özellikle okula yakin olmasindan kaynakli alt tarafini kütüphane ve çalisma odasi seklinde tasarlayarak çocuklarimizin faydalanabilecegi hale getirdik. Daha önce de Cumhuriyet Mahallesi, Çögürlü Mahallesi ve Koyunoglu mahallelerimize bu sekilde taziye evi ve çok amaçli salon kazandirdik ve kazandirmaya devam edecegiz. Önümüzdeki süreçte de farkli mahallerimize çok amaçli salon kazandiracagiz. Tomruksuyu Mahallesi, Uzunbag Mahallesi, Yesilköy Mahallesi ve Kurtderesi Mahallelerimizin de taziye evi projelerini hazirladik. En kisa zamanda çalismalara baslayacagiz. Bütün mahallelerimize taziye evi kazandirarak vatandaslarimizin aci günlerinde misafirlerini agirlayabilecekleri hijyenik ve temiz bir ortam saglayacagiz. Emegi geçen herkese tesekkür ediyor, taziye salonunun mahallemize hayirli ve ugurlu olmasini diliyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA