Orman Bölge Müdürlügünde 2022 Yili Program Ve Hedefleri Degerlendirildi

Erzurum Orman Bölge Müdürü Oktay Ayatay baskanliginda Bölge Müdür Yardimcilari, Sube Müdürleri, Isletme Müdürleri, Etüt Proje Basmühendisi ve Orman Fidanlik Müdürünün katilimiyla Yasar Öztas Egitim Merkezinde 2022 yili tüm faaliyet ve gerçeklesmelerin degerlendirilmesi ile ilgili toplanti yapildi.

Orman Bölge Müdürlügünde 2022 Yili Program Ve Hedefleri Degerlendirildi
Toplantida yaptigi konusmada, Isletme Müdürlükleri tarafindan yapilan faaliyetlerde imkanlarin en etkin sekilde kullanilmasinin önemine deginen Bölge Müdürü Oktay Ayatay, Genel Müdürlügün verdigi programlarin tam olarak gerçeklesmesi için herkesin üzerine düsen sorumlulugu yerine getirmesini, çalismalarin zamaninda yürütülmesinde gereken hassasiyetin gösterilmesini ve günlük olarak yapilan çalismalarin kontrol edilmesini istedi.

Toplantinin açilis konusmasini yapan Bölge Müdürü Oktay Ayatay; “Genel Müdürlügümüzün program hedefleri dogrultusunda Bölgemiz ormanlarini daha iyi korumak, gelistirmek ve ormancilik hizmetlerini sürdürebilir bir sekilde yürütmek üzere hazirlanmis olan bütçe programlarinin gerçeklesmesinde her kademede çalisan personelin özverili çalismasi önem arz etmektedir. Piyasa taleplerine ve standardizasyona uygun çalisarak müsteri memnuniyetine öncelik verecegiz. Yangin sezonundan önce koruma makinalarinin (dozer, greyder, ekskavatör, kepçe, arazöz ) revizyon bakimlarinin yapilmasi ve bütün makinalarin faal hale getirilmesi saglanmalidir. Basta kendimiz olmak üzere mesai saatlerine, sonra mahiyetimizde arkadaslarin mesailerinin takibi, kontörlü, giyim kusami, devlet memuru vakarina uygun olacak resmi elbise ile kendimizi degil 183 yillik bir kurumu temsil ediyoruz" dedi.

Toplantida Sube ve Isletme Müdürlükleri tarafindan yapilan sunumlarda 2022 yili program ve gerçeklesmeleri ile ilgili bilgiler verildi.

Isletme Müdürlükleri, silvikültür faaliyetleri, odun disi ürünler, yanginla mücadele, isletme ve pazarlama konularinda yaptiklari çalismalari aktardilar ve sube müdürleri ile görüs alisverisinde bulundular. Sunumlarin ardindan sorunlar ve çözüm önerileri görüsüldü.

Toplantinin sonunda yapilacak is ve islemlerde uygulanacak usul ve esaslarla ilgili talimatlar veren Bölge Müdürü Ayatay, basta Bölge Müdür Yardimcilari olmak üzere tüm Isletme Müdürleri ve Isletme Seflerine de çalismalarindan ve emeklerinden dolayi tesekkür etti.
Kaynak: İHA