Minik Ögrencilerin Gösterileri Ayakta Alkislandi

Bilecik Belediyesi Türkan Saylan Çocuk Sosyal Tesisi ile Zübeyde Hanim Çocuk Sosyal Tesisi ögrencileri tarafindan gerçeklestirilen 23 Nisan gösterisi, izleyenler tarafindan ayakta alkislandi.

Minik Ögrencilerin Gösterileri Ayakta Alkislandi
Baskan Vekili Melek Mizrak Subasi ve aileler, Seyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen programda hünerlerini sergileyen ögrencilerin sevincini paylasti. Saygi durusunda bulunulmasi ve Istiklal Marsi’nin okunmasiyla baslayan programin açilis konusmasini yapan Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Özlem Erdogan ögrencileri, bilimin isiginda aydinlik Türkiye’nin yarinlari için yetistirdikleri için çok mutlu olduklarini belirtti.

Konusmasinda çocuklarin iyi yetistirilmesinin önemine deginen Erdogan, "Bu anlamli günümüzde bizleri yalniz birakmadiginiz için çok tesekkür ediyorum. Bu mutlu günü çocuklarimiza armagan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve mücadele arkadaslarini bir kez daha saygiyla aniyorum. Çocuklarimiz, toplumumuzun en önemli fertleridir. Çünkü onlar bizim gelecegimiz ve umut kaynagimizdir. Her iki sosyal tesisimizde uzman egitmenlerimizle birlikte çocuklarimizi en iyi sekilde yarinlara hazirlamaya gayret gösteriyoruz’’ ifadelerini kullandi.

‘’Çocuklarimizla gurur duyuyoruz’’

Belediye Baskan Vekili Melek Mizrak Subasi da konusmasinda çocuklarin yetistirilmesinde emegi olan ögretmen ve aile bireylerine tesekkür ederek, "Cumhuriyet tarihinin en önemli günlerinden birini kutluyoruz. Bu anlamli günü çocuklarla geçirmekten büyük mutluluk duyuyorum. Her seyden daha kiymetli gördügümüz çocuklarimizin belediyemiz tarafindan açilan kreslerimizde zaman geçirmeleri, onlarin saglikli gelisimlerini izlemek, gösterilerine katilmak ve basarilarina tanik olmak bizleri her zaman gururlandiriyor. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün gelecegimizin teminati olarak gördügü çocuklarimizin yürüyecekleri yolu aydinlik tutmak için daima çalisacagiz’’ ifadelerini kullandi.

Konusmalarin sonunda gösterilerini sergileyen çocuklar ayakta alkislanirken, Baskan Vekili Subasi çocuklar ve ögretmenlerine tesekkür ederek hatira fotograflari çektirdi.
Kaynak: İHA