Vali Sonel, 23 Nisan Günü Dogan Çocuklari Unutmadi

Ordu Valisi Tuncay Sonel, özel günlerde doganlara yaptigi dogum günü sürprizini bu defa çocuklar için yapti. Vali Sonel, kentte 23 Nisan tarihinde dogan 142 çocuga dogum günü pastasi gönderdi.

Vali Sonel, 23 Nisan Günü Dogan Çocuklari Unutmadi
Daha önce ögretmenler gününde 24 Kasim dogumlu ögretmenlere, polis teskilatinin kurulus yil dönümünde 10 Nisan dogumlu polislere dogum günü pastasi göndererek, dogum günü sürprizi yapan Vali Tuncay Sonel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’nda da 23 Nisan dogumlu çocuklari unutmadi. Ordu genelinde tespit ettirdigi 23 Nisan dogumlu 142 çocuga ilçe kaymakamlari vasitasiyla dogum günü pastasi göndererek, çocuklara çifte mutluluk yasatan Vali Sonel, kendisi de üç aile ziyaretinde bulundu.

Ilk ziyaretini 6 Yasina giren Günes Aksu’nun evine gerçeklestiren Vali Sonel, “Bugün özel bir gün. Hem 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami, hem de senin dogum gününmüs, dogum günün kutlu Günes. Nice saglikli, mutlu yillar diliyorum sana. Yolun, bahtin açik olsun” diyerek, dogum günü pastasini Günes’e takdim etti.

Dogum günü pastasini Vali Sonel’in elinden alan Günes Aksu, “Çok tesekkür ediyorum. Çok mutlu oldum” diyerek mutlulugunu paylasti.

Günes Aksu ve ailesiyle bir süre sohbet eden Vali Sonel, “Ögrendim ki, 19 ilçemizde 23 Nisan dogumlu senin gibi 142 çocugumuz var. Ilçelerimizde de kaymakamlarimiz,çalisma arkadaslarimiz 23 Nisan dogumlu çocuklarimizi ziyaret edip, dogum günü sürprizinde bulunuyorlar. Hem bayramin, hem de dogum günün kutlu olsun” dedi.

Ikinci ziyaretini Yunus Avci isimli çocuga yapan Vali Sonel, dogun gününü kutlayarak pastasini takdim etti, Yunus Avci’nin ailesi de memnuniyetlerini dile getirdi.

Vali Tuncay Sonel, ikiz kardesler Bulut Mirza ve Günes Minel Yazici’yi da evlerinde ziyaret ederek, ikiz kardeslere dogum günü sürprizinde bulundu.

“Dogum gününüz ve bayraminiz kutlu olsun” diyerek, getirdigi dogum günü pastasini Bulut Mirza ve Günes Minel kardeslere veren Vali Sonel, “Bugün 23 Nisan, hem Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayraminiz kutlu olsun. Hem de sizlerin dogum günü. Dogum gününüz kutlu olsun. Saglikli, huzurlu, mutlu yillar diliyorum sizlere” dedi.

Ziyaret ettigi ailelerle sohbet gerçeklestiren Vali Sonel, çocuklara çesitli oyuncak ve hediyeler de takdim etti.
Kaynak: İHA