Kaymakam Düzgün Açiklamasi 'Sehit Ve Gazilerimizle Ne Kadar Gurur Duysak Azdir'

Afyonkarahisar Suhut Kaymakami Lokman Düzgün, vatan için canini ve vücudundan bir parça veren sehit ve gazilerin fedakarliklarinin asla unutulmayacagini ifade ederek, “Onlarla ne kadar gurur duysak azdir” dedi.

Kaymakam Düzgün Açiklamasi 'Sehit Ve Gazilerimizle Ne Kadar Gurur Duysak Azdir'
Suhut Kaymakamligi tarafindan sehit ve gazi ailelerine iftar yemegi düzenlendi.

Suhut Kaymakami Lokman Düzgün’ün düzenledigi iftar programinda, iftar saatine yakin Ilçe Müftüsü Fatih Aytekin’in yaptigi duanin ardindan okunan ezanla oruçlarini açan sehit aileleri ve gaziler bir araya gelerek Ramazan’in bereketini paylasmanin mutlulugunu yasadi. Etkinlikte konusan Kaymakam Düzgün, sehit ve gazilerin fedakarliklarini unutulmayacagini kaydederek, “Vatan için candan da, maldan da vazgeçmek hepimizin mukaddes görevidir. Bu yüzden sehit ve gazilerimizle ne kadar gurur duysak azdir” dedi.

Iftar programina Kaymakam Düzgün’ün yani sira Türkiye Harp Malulü Gaziler Sehit Dul ve Yetimleri Dernegi Afyonkarahisar Sube Baskani Gazi Ismail Kumartasli, Suhut Gaziler Dernegi Baskani Eftar Arslan, Sehit Üstegmen Murat Saraç’in babasi Fuat Saraç, Ilçe Emniyet Müdürü Onur Bayram, Ilçe Jandarma Komutani Üstegmen Hasan Yassikaya sehit aileleri, gaziler ve davetliler katildi.

Kaynak: İHA