Çocuklar Senlikte Gönüllerince Eglendi

Kastamonu Belediyesi tarafindan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami etkinlikleri çerçevesinde 23 Nisan Çocuk Senligi düzenlendi.

Çocuklar Senlikte Gönüllerince Eglendi
Kastamonu Belediyesi’nin düzenledigi 23 Nisan Çocuk Senligi’nde ilk olarak çocuklar Kirpi Sonic 2 filmini izledi. Kurulan sisme oyun parkurunda kayarak eglenen çocuklar için yüz boyama etkinligi de yapildi. Düzenlenen yarismalarda dereceye giren çocuklara ise hediyeler verildi.

Tüm gün boyunca palyaço ve maskotlar, jonglör ve tahta bacak gösterileri ile çocuklar gönüllerince eglenme imkani buldu. Senlikte bir araya geldigi çocuklarla yakindan ilgilenen Kastamonu Belediye Baskani Rahmi Galip Vidinlioglu, çocuklarla sohbet etti.

Senlige kiziyla birlikte katilan vatandas, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami etkinlikleri sebebiyle bugün buraya çocuklarimizla birlikte eglenmeye geldik. Hepsi çocuklarimizin çok egleniyor, biz burayi çok begendik. Çocuklarimiz heyecan içerisinde. Bize bu günü armagan eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e tesekkür ederiz. Çocuklarimizin sansina hava da bugün çok güzel. Enerjik ve eglenceli bir gündeyiz. Canli ve neseli geçiyor. Tam çocuklarimiza göre bir gün olmus, vesile olan herkese tesekkür ederiz” dedi.

Senlige katilan Toprak Selim ise, “Burada egleniyorum, burasi hosuma gitti. Mutluyum, burasini begendim. Buraya geldigim için mutluyum, çocuklarla oynuyorum, egleniyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA