Sile Otoyolu'nda Korkunç Kaza

Ümraniye’de Sile Otoyolu’nda kullandigi kamyonun ariza vermesi sonucu emniyet seridine yanastiktan sonra aracindan inen sürücüye, arkadan gelen baska bir otomobil çarpti. Kazada kamyon sürücüsü agir yaralandi.

Sile Otoyolu'nda Korkunç Kaza
Kaza, geçtigimiz gün saat 21.00 siralarinda Sile Otoyolu Ümraniye mevkii Çekmeköy istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, otoyol üzerinde seyir halinde olan 34 SGD 82 plakali kamyon sürücüsü Serkan Sönmez, kullandigi aracin ariza yapmasi sonucu emniyet seridinde durduktan sonra aracindan indi. Araciyla ilgilendigi esnada ayni istikamette seyir halinde olan ve ismi ögrenilemeyen 34 HP 0681 plakali Audi marka otomobil sürücüsü, kamyon soförü Serkan Sönmez’e çarpti. Çarpma sonucu metrelerce savrulan kamyon sürücüsü Sönmez agir yaralandi.

Kaza sonucu kamyon sürücüsü Sönmez’e çarpan 34 HP 0681 plakali Audi marka otomobilde maddi hasar meydana gelirken ihbar üzerine olay yerine polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Saglik ekipleri agir yarali olan Sönmez’e ilk müdahaleyi olay yerinde yapmasinin ardindan çevredeki hastaneye kaldirdi. Yasanan olay sonrasi polis ekipleri kazayla ilgili inceleme baslatti. Kazaya sebep olan sürücü polis merkezine götürüldü.
Kaynak: İHA