Hizan Kaymakami Muhammed Ikbal Yelek, Koltugunu Elif Ercik'e Birakti

BITLIS – Bitlis’in Hizan Kaymakami Muhammed Ikbal Yelek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’nin 102. yil dönümü nedeniyle koltugunu Cumhuriyet Ilkokulu 4/A sinifi ögrencisi Elif Ercik’e devretti.

Hizan Kaymakami Muhammed Ikbal Yelek, Koltugunu Elif Ercik'e Birakti
Hizan Kaymakami Muhammed Ikbal Yelek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’nin 102. yil dönümü nedeniyle okul müdürü, ögretmen ve ögrenciden olusan bir heyeti makaminda kabul etti. Kaymakam Yelek, ziyarette makam koltugunu bir süreligine Cumhuriyet Ilkokulu 4/A sinifi ögrencisi Elif Ercik’e devretti. Makama oturma firsati verdigi için Kaymakam Yelek’e tesekkür eden Ercik, çocuklar için oyun parklarinin yapilmasini isteyerek bütün çocuklarin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’ni kutladi.

Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Yelek; “Ülkemizin en degerli varligi olarak, gelecegimizin güvencesi, yasama sevincimiz ve umudumuzsunuz. Sizlere düsen görev, bilime ve gelisen teknolojilere açik, okuyan, sorgulayan, arastiran ve bunlarla birlikte düsünen ve düsündüklerini düzgün bir sekilde ifade edebilen, dürüst, çaliskan ve basarili fertler olmaktir. Basta, içine dogdugunuz aileniz olmak üzere, Türk milletinin maddi ve manevi kültürel degerlerini ögrenen, yasayip yasatan birer birey olabilmeniz de ayni degerde önemlidir. Bu görevi en güzel sekilde yapacaginiza ve bu mirasa en güzel sekilde sahip çikacaginiza olan güvencimiz tamdir” dedi.

Kaynak: İHA