Gazeteci Yazar Haci Hakki Özsoy Son Yolculuguna Ugurlandi

Afyonkarahisar’in basin, kültür ve is dünyasinin unutulmaz isimlerinden hayirsever is adami Haci Hakki Özsoy son yolculuguna ugurlandi.

Gazeteci Yazar Haci Hakki Özsoy Son Yolculuguna Ugurlandi
Bir süredir özel bir hastanede tedavi gören ve dün hayatini kaybeden Özsoy için bugün ögle namazina müteakip Pasa Camiinde cenaze namazi kilindi. Il Müftüsü Sinan Kazanci, namaz öncesi, basin camiasinin duayeni Haci Hakki Özsoy’un ebediyete intikali için toplanildigini belirterek, sevenlerinden helallik istedi. Müftü Kazanci tarafindan kildirilan cenaze namazinin ardindan Haci Hakki Özsoy, sevenlerinin omuzlarinda cenaze aracina bindirilerek, buradan Kocatepe Asri Mezarligina getirilip aile kabristanliginda topraga verildi.

Afyonkarahisar basininin öncülerinden ve 71 yillik Türkeli Gazetesinin uzun yillar imtiyaz sahipligini yapan Türkeli Gazetesi Basyazari Özsoy’un cenaze namazina; Vali Gökmen Çiçek, eski Bakan Ismet Attila, Il Genel Meclis Baskani Burhanettin Çoban, Afyon Gazeteciler Cemiyeti Baskani Sezer Küçükkurt, Türkeli Gazetesi Imtiyaz Sahibi Önder Artuk, gazeteciler, idamlari, Türkeli Gazetesi çalisanlari ve çok sayida vatandas katildi.

Kaynak: İHA