Fatsa Belediyesi'nden 23 Nisan Kutlamasi

Ordu Fatsa Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami dolayisiyla Cumhuriyet Meydani’nda kutlama programi düzenledi.

Fatsa Belediyesi'nden 23 Nisan Kutlamasi
Meydanda gün boyunca süren müzikli dans gösterisi, Hacivat-Karagöz, Asuk, Masuk, sihirbaz, animasyon ve akrobasi gösterileri, jonglör, tahta bacak, atesbaz, konser, birbirinden farkli birçok sürpriz etkinlik ile çocuklar, 23 Nisan coskusunu ve heyecanini doyasiya yasadi. 23 Nisan Çocuk Senligi’nin son bölümünde Fatsa’nin yerel sanatçisi Sercan Aytepe sahneye çikti. Vosvos tutkunlari da konvoy yapti.

Fatsa Belediyesi tarafindan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami nedeniyle yapilan 3.Geleneksel Ödüllü Resim Yarismasi’nda ilkokul kategorisinde Sehit Kerem Çaliskanci Ilkokulu’ndan Elif Ecrin Çaliskanci birinci, Dumlupinar Ilkokulu’ndan Ravza Tanriseven ikinci, özel bir kolejden Elif Eda Çoban üçüncü; ortaokul kategorisinde Büyükata Ortaokulu’ndan Elif Sena Elbir birinci, Büyükata Ortaokulu’ndan Alara Ecrin Küçük ikinci ve O.B.B. Imam Hatip Ortaokulu’ndan Elif Naz Depe üçüncü oldu. Dereceye giren ögrencilere ödüllerini Fatsa Belediye Baskani Ibrahim Etem Kibar verdi. Birincilere laptop, ikincilere tablet, üçüncülere ise akilli saat hediye edildi.

"Coskuyla bayram kutlamayi çok özlemisiz"

Belediye Baskani Ibrahim Etem Kibar yaptigi konusmada, “Tüm çocuklarimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’ni kutluyorum. Yaklasik 2 yildir korona virüs nedeniyle bu kutlamalara ara vermistik. Siz evlerdeyken biz gerek dijital ortamda gerekse konvoyla 23 Nisan etkinliklerini biraz buruk da olsa kutlamistik. Bugün bu kalabaliktan anlasiliyor ki bayram kutlamayi çok özlemisiz. Çok sükür bu coskulu kalabaliktan mutluluklarindan, gülümsemelerinden anlasiliyor ki çocuklarimiz çok eglenceli zaman geçirmislerdir. Ramazan boyunca Kültür ve Sanat Merkezimizde birçok etkinligimiz oldu. Kültür Merkezimizde yapilan etkinliklerde hem çocuklarimiza yönelik hem de yetiskinlere yönelik etkinliklerimizde bir araya geliyorduk. Ben böylesine güzel bir etkinlige katildiginiz için hepinize ayri ayri tesekkür ediyorum ve simdiden hepinize hayirli bayramlar diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA