Erzincan TSO Yönetimi Üyeleriyle Iftarda Bulustu

Erzincan Ticaret ve Sanayi Odasi (TSO) yönetimi tarafindan organize edilen iftar programina protokol ve oda üyeleri yogun ilgi gösterdi. Toplu iftar sofrasinda bir araya gelen vatandaslar, ezan sesinin ardindan hep birlikte oruçlarini açti.

Erzincan TSO Yönetimi Üyeleriyle Iftarda Bulustu
Erzincan TSO Yönetim Kurulu Baskani Ahmet Tanoglu, Meclis Baskani Nejdet Akpinar yönetim kurulu üyeleri Sinan Sengül, Ilker Tastan, Alaattin Tuncay, Ömer Akbas ile Genel Sekreter V. Sule Arslan ile birlikte üyeleri kapida tek tek selamlayarak karsiladi.

Düzenlenen iftar programina Erzincan Valisi Mehmet Makas, 3’üncü Ordu Komutani Korgeneral Yavuz Türkgenci, 3. Ordu Kurmay Baskani ve Garnizon Komutani Tümgeneral Davut Ala, Erzincan Belediye Baskani Bekir Aksun, Erzincan Cumhuriyet Bassavcisi Dr. Ali Öztürk, Adli Yargi Adalet Komisyonu Baskani Halil Odabas, Erzincan Ticaret ve Sanayi Odasi Yönetim Kurulu Baskani Ahmet Tanoglu ve yönetim kurulu üyeleri, bazi kamu kurum müdürleri, sivil toplum kurulusu ve siyasi parti temsilcileri, çok sayida esnaf ve isadami katildi.

Programda açilis konusmasi yapan Erzincan Ticaret ve Sanayi Odasi Yönetim Kurulu Baskani Ahmet Tanoglu, “Covid-19 nedeniyle iki senedir düzenleyemedigimiz iftar programimizda siz degerli misafirlerimizle bir arada bulunmanin mutlulugunu yasiyoruz.

Bu sofra sadece iftar sofrasi degil, birlik ve beraberligimizin perçinlendigi bir kardeslik sofrasidir. Erzincan Ticaret ve Sanayi Odasi olarak, sizlerle beraber geçirdigimiz dört senelik süreçte desteklerinizle çok güzel projelere imza attik. Pandeminin etkisine ragmen, Düve Üretim Çiftligi, Süt Isleme Tesisi, Akyazi Ilkokulu, Güzel Sanatlar Lisesi Atölye Binasi ve Mesleki Egitim Merkezi projelerini hayata geçirdik.

Su an ise basladigimiz iki projemiz var. Ilk projemiz, bilim sanat merkezinin eski yerine yapilacak olan yeni hizmet binamizin yapimi, diger projemiz ise organize sanayi bölgemizde kurmayi planladigimiz elektrikli araç sarj istasyonu. Sarj istasyonu projemizi, Sanayi ve Teknoloji Bakanligi’ndan hibe alarak yapacagiz. Insallah bu projelerimizi de tamamlayip Erzincan’imizin hizmetine sunacagiz” dedi.

Bu duygu ve düsüncelerle huzur, baris ve sevgi dolu yeni Ramazanlara kavusmak dilegiyle tüm konuklarimiza katilimlarindan dolayi tesekkür ediyor, saygilarimi sunuyorum” dedi.

Kapanis konusmasi yapan Erzincan Valisi Mehmet Makas, tutulan oruçlarin ve yapilan dualarin kabul olmasi dileklerinde bulunarak, iftar programindan dolayi Erzincan Ticaret ve Sanayi Odasi Yönetim Kurulu Baskani Ahmet Tanoglu’na ve yönetim kurulu üyelerine tesekkür etti.
Kaynak: İHA