Çocuklarla Oyuncak Boyayan Vali Yilmaz, Renkli Görüntüler Olusturdu

Türkiye’nin Ilk Ekolojik Oyuncak Kütüphanesi, Osmaniye Dede Korkut Ilkokulu’nda açildi. Açilisa katilan Vali Erdinç Yilmaz’in çocuklarla birlikte oyuncak boyamasi renkli görüntüler olusturdu.

Çocuklarla Oyuncak Boyayan Vali Yilmaz, Renkli Görüntüler Olusturdu
Osmaniye Dede Korkut Ilkokulu’nda Türkiye’nin Ilk Ekolojik Oyuncak Kütüphanesi açildi. Açilis öncesinde okulun bahçesinde çocuklarla bir süre sohbet eden Vali Erdinç Yilmaz, daha sonra Samet Aybaba Spor Lisesi Bando ekibi ile Dede Korkut Ilkokulu Folklor ekibinin gösterilerini izledi. Ardindan Türkiye’nin Ilk Ekolojik Oyuncak Kütüphanesi olma özelligini tasiyan kütüphanenin açilisini yapan Vali Yilmaz, çocuklarin renkli dünyasiyla karsilasti. Kütüphane hakkinda bilgiler alan Vali Erdin Yilmaz, daha çocuklarin renkli dünyasina dahil olarak çocuklarla birlikte oyuncak boyadi. Renkli görüntülerin ortaya çiktigi açilis programinda Vali Yilmaz, kütüphanenin açilisinda emegi geçen herkese tesekkür etti.

“Kütüphanemiz Türkiye’de bir ilk” diyen Vali Erdinç Yilmaz, “Dede Korkut Ilkokulumuzda Ekolojik Oyuncak Kütüphanemizin açilisini yaptik. Kütüphanemiz Türkiye’de bir ilk. En önemli özelligi bütün oyun malzemelerinin dogal olmasi, hiçbir kimyasal ürün yok. Kütüphanemizin yapilmasinda emegi olan Il Milli Egitim Müdürlügümüze, Dede Korkut Ilkokulumuza, Osmaniye Korkut Ata Üniversitemize çok tesekkür ediyorum. Çocuklarimiz çok mutlular, çok güzel bir ortam olmus” diye konustu.

Programa Vali Erdinç Yilmaz’in yani sira Cumhuriyet Bassavci Vekili Murat Karabulut, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, Il Milli Egitim Müdürü Aydin Albak, ögretmenler ve ögrenciler katildi.

Kaynak: İHA