Belediyenin Agaçlandirma Çalismasina Ögrencilerden Destek

Çorum Belediyesi, Ögretmen Lisesi Caddesi’nde agaçlandirma çalismasi baslatti.

Belediyenin Agaçlandirma Çalismasina Ögrencilerden Destek
Belediye ekiplerinin agaçlandirma çalismasina ögrenciler de destek verdi. Ögrenciler ve belediye ekiplerinin el birligiyle Ögretmen Lisesi Caddesi, çesitli agaç türlerinin yer aldigi botanik bir bahçeye dönüstü.

Sehrin farkli bölgelerine yeni yollar açan Çorum Belediyesi, açtigi yollarin asfaltini, kaldirimi ve agaçlandirmasini da bir bir tamamlayarak Çorum halkinin hizmetine sunuyor. Bu caddelerden birisi de kisa bir süre önce tamamlanan Ögretmen Lisesi caddesi oldu. Asfalt ve kaldirim çalismasinin tamamlanmasinin ardindan Belediye Park ve Bahçeler Müdürlügü ekiplerince orta refüjde agaçlandirma çalismasi baslatildi. 10 farkli türden olusan 300’e yakin agaci toprakla bulusturdugu sirada bölgede okullari bulunan ögrencilerden belediye ekibine anlamli bir destek geldi. Özejder Sosyal Bilimler Lisesi ögretmen ve ögrencileri agaçlandirma çalismasi sirasinda belediye ekibine destek verdi. Ögretmenleri nezaretinde belediye çalisanlariyla birlikte agaç dikimi yapan ögrenciler çevre duyarliliklariyla takdir topladi.

Özejder Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Necmettin Ünal, Çorum’u yesillenmesine katki vermek amaciyla Belediye ekipleriyle birlikte agaç diktiklerini söyledi.

Ünal “Ögrencilerimize çevre bilincini asilamak ve agaç dikme becerilerini gelistirmek istedik. Gençlerin sadece akademik basarini degil sosyal alanda da duyarliliklarini artirmayi hedefledik. Sehrimizi güzellestirdigi için belediyemize tesekkür ediyoruz.” dedi.

Kaynak: İHA