Sinop'ta 23 Nisan Kutlamalari Salona Alindi

Sinop’ta hava muhalefeti nedeniyle 23 Nisan gösterileri, açik alanda yapilamayacak. Sinop Belediyesi tarafindan duyurusu yapilan etkinlik alaninin yeri güncellendi.

Sinop'ta 23 Nisan Kutlamalari Salona Alindi
Sinop Belediyesi ve paydas kuruluslar tarafindan hazirlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami gösterileri için belirlenen etkinlik alani, hava muhalefeti nedeniyle güncellendi. Gösterilerin Hükümet Meydani önünden baslayan kortej ile Tarihi Sinop Cezaevi alt kismindaki Çekek Yeri olarak adlandirilan rekreasyon alaninda yapilmasi planlanmisti. Meteoroloji tarafindan yapilan hava durumu bildirisi üzerine etkinlik, Kemalettin Sami Pasa Spor Salonu’na alindi.

Sinop Belediye Baskanligindan yapilan açiklamada, “Belediyemiz ve paydaslarimizca düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami korteji saat 13.00’te Hükümet Meydani’ndan baslayacaktir. Kemalettin Sami Pasa Spor Salonu’nda gerçeklesecek senlikte palyaço ve sihirbaz gösterileri, tahta bacak, çesitli oyun ve gösteriler sergilenecek. Bu büyük bayrami hep birlikte yasamaya, çocuk senligimize tüm Sinop’u bekliyoruz” denildi.
Kaynak: İHA