Sattigi Arabanin Parasini Almaya Giden Sahsin Vurulma Ani Kamerada

Aksaray’da alacak verecek meselesi yüzünden 2 kardes ve baba ogul arasinda çikan kavgada 1 kisi silahla vurularak yaralandi. Kavga ve sahsin silahla vurulma ani güvenlik kamerasina yansidi.

Sattigi Arabanin Parasini Almaya Giden Sahsin Vurulma Ani Kamerada
Olay, Eregli Kapi Mahallesi 1424 Sokak Gülbahçe Sitesinin bahçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Diyarbakir’dan 8 ay önce taksitle araç satin alarak Aksaray’a getiren Deniz Can C. (30) satisini aldigi aracin ödemesini kismen yapti. 8 ay boyunca babasi Mahir C. (61) ile birlikte Aksaray’daki firmalarinda araci kullanan baba ogul iddiaya göre aracin taksitlerini ödemedi. Alacakli olan Abdi S. (48) ile agabeyi Ali S. (60)’in telefonlarina da cevap vermedigi öne sürülen baba ogul parayi ödemek istedi. Bunun üzerine Diyarbakir’da yasayan abi kardes Aksaray’a gelerek baba ile oglunun evine gitti. Site önüne alacaklilarinin geldigini haber alan Mahir C. evinde bulundurdugu ruhsatsiz tabancayi alarak disarida bekleyen abi ve kardesiyle kavga etmeye basladi.

Kavga aninda sinirlenen Mahir C., belindeki ruhsatsiz tabancayi çekerek Abdi S.’ye ates açti. Sol bacagindan yaralanan adam kanlar içerisinde yerde kalirken, kavga ve silahla vurma ani anbean sitenin güvenlik kamerasina yansidi. Bu sirada Ali S.’de eli silahli babanin oglu olan Deniz Can C. tarafindan darp edildi. Kardesleri yaralayan Mahir C. ve oglu olay yerinden kaçarken, olayi fark eden site sakinleri durumu 112 Acil Çagri Merkezine bildirdi. Ihbar üzerine olay yerine saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Yarali abi kardes ambulanslarla Aksaray Üniversitesi Egitim ve Arastirma Hastanesi Acil Servisine kaldirildi. Tedavi altina alinan yaralilarin saglik durumlarinin iyi oldugu ögrenildi. Oglu gözaltina alinan süpheli Mahir C.’yi arama çalismalari devam ediyor.

Olayla ilgili sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA