Minik Ellerden Anlami Büyük Yardim

Yavuz Selim Ilkokulu 4-A Sinifi ögrencileri harçliklarindan biriktirdikleri parayi yardima muhtaç kisilere ulastirilmak üzere Hayat Agaci Dernegi’ne bagisladi.

Minik Ellerden Anlami Büyük Yardim
Sivas’ta Yavuz Selim Ilkokulu 4-A Sinifi ögrencileri yardimda bulunmak için harçliklarindan artan paralari siniflarinda ki bir kumbarada biriktirdi. Okul Müdürü Süleyman Öcalan, sinif ögretmeni ve ögrenciler, kumbarada biriken parayi ihtiyaç sahiplerine ulastirilmak üzere Hayat Agaci Dernegi’ne bagislardi.

Sivas Belediyesi Sosyal Yardim Isleri Müdürü Ümit Hüseyin Çelik, ögrenciler ve ögretmenlere Hayat Agaci Dernegi bünyesinde faaliyet gösteren Gida Bankasinin çalisma yapisi hakkinda bilgi verdi.

Gida Bankasini yerinde gören 4. sinif ögrencileri, topladiklari para yardimi ile ihtiyaç sahiplerine katki saglayacaklari için mutlu olduklarini söylediler.

Yavuz Selim Ilkokulu Müdürü Süleyman Öcalan, sosyal yardimlasma ve dayanismanin önemini anlatmak amaciyla ikinci dönemden itibaren gönüllülük esasiyla bir yardim kampanyasi düzenleyip bunu Ramazan ayinda teslim etmek istediklerini ifade etti.

Kaynak: İHA