Insaatlari Soyan Sahsi Mont Ve Ayakkabisinin Rengi Ele Verdi

Afyonkarahisar’in Emirdag ilçesinde insaatlari soyan sahis polisin saatler süren güvenlik kameralarini incelemesinin ardindan giyindigi mont ve ayakkabisinin renginden tespit edilerek yakalandi.

Insaatlari Soyan Sahsi Mont Ve Ayakkabisinin Rengi Ele Verdi
Edinilen bilgilere göre, Emirdag ilçesi Yenidogan mahallesindeki bir insaattan spiral, kaynak makinesi, delici matkap, lokma anahtari takimi, çekiç, balyoz, akü ve takviye kablosunun çalindigi ihbari geldi.

Ayni gün Karsiyaka mahallesindeki yapimi devam etmekte olan insaattan ise alçipen matkabi, delici matkap, lazer, spiral ve çekiç, keser, makas gibi küçük el aletlerinin çalindigi bilgisini alan Emirdag Ilçe Emniyet Müdürlügüne bagli ekipler harekete geçti. Bölgedeki güvenlik kameralarini incelemeye alan ekipler olayi gerçeklestiren kisinin giyindigi mont ile ayakkabisinin renginden her iki olayi da gerçeklestiren kisinin ayni sahis oldugunu tespit etti. Daha sonra sahsin kimligini belirleyen ekipler düzenledikleri operasyon yabanci uyruklu S.E., isimli sahsi yakalayarak gözaltina aldi. Gözaltina alinan sahsin evinde arama yapan polis çalinan malzemelerin bir kismi bulmus ancak diger malzemelerin satildigini belirledi. Sahsin pasaportu incelendiginde ülkeye vize ile giris yaptigi ancak vize ihlali sebebiyle kaçak durumunda oldugu, hakkinda yürütülen adli islemlerin sonucunda sinir disi islemleri için Göç Idaresi Geri Gönderme Merkezine teslim edildi.
Kaynak: İHA