Bolvadin'de Halk Egitim Merkezi Ve Aksam Sanat Okulu Sergisi Açildi

Afyonkarahisar Bolvadin Ilçe Halk Egitim Merkezi ve Aksam Sanat Okulu tarafindan 2022-2023 egitim ve ögretim yil sonu sergisi açildi.

Bolvadin'de Halk Egitim Merkezi Ve Aksam Sanat Okulu Sergisi Açildi
Bolvadin Ilçe Milli Egitim Müdürlügü Halk Egitimi Merkezi ve Aksam Sanat Okulu tarafindan ‘Bir Ömür Boyu Ögrenme’ etkinlikle çerçevesinde 2022 -2023 egitim ve ögretim yili sergi açilisina Kaymakam Taner Bolat, Kaymakam refiki Burak Yaylaci, Ilçe Milli Egitim Müdürü Dervis Özçal, kurum amirleri ve vatandaslarin katilimi ile gerçeklestirildi.

Düzenlenen sergide, açilis kurdelesinin kesilmesinin ardindan hazirlanmis olan ürünlerin sergilendigi stantlari tek tek gezen Kaymakam Bolat kursiyerlerin el emegi göz nuru ile yapmis olduklari ürünleri inceledi ve emekleri için Halk Egitimi Merkezi çalisanlarina, usta ögreticilere ve kursiyerlere tesekkür etti.

Sergiyi büyük bir ilgi ile gezen Kaymakam Bolat, konusmalarinda “Halk egitimi kurslari bilgi ve becerilerin ögrenildigi, istihdam olanagi saglayan, geleneksel el sanatlarinin gelisimine katki sunan kurslardir. Serginin hayirli olmasini diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA