Baskan Öz, Ögrencileri Makaminda Misafir Etti

Çan Belediye Baskani Bülent Öz, sinif baskanligi seçiminde arkadaslarina Belediye Baskanini ziyaret vaadinde bulunan ögrenciyi, arkadaslari ve ögretmenleriyle birlikte makaminda misafir etti.

Baskan Öz, Ögrencileri Makaminda  Misafir Etti
Sinif baskanligi seçimlerinde aday olan ve baskanlik seçimini kazanan ilkokul ögrencisi Ece Hümanur Bayyar, vaatleri arasinda sinif arkadaslariyla birlikte belediye baskanini ziyaret etme sözü verdigini baskan Bülent Öz’e iletmesiyle, baskan da ögrenciyi ve arkadaslarini belediyeye davet etti.

“23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami haftasi ile daha da anlamli hale gelen ziyarette, çocuklar bir günlügüne Belediye Baskanligi koltuguna oturma tecrübesini yasamis oldular.” Baskan Bülent Öz’e merak ettikleri sorulari soran ögrenciler belediyenin çalismalari hakkinda Baskan Öz’den bilgi aldilar.

Ziyaret sonrasi Baskan Öz, ile fotograf çektiren ögrenciler, "Kiymetli ögretmenimiz Çigdem Kayabey esliginde hatira dolu bir gün yasadik" dediler.

Baskan Öz de son olarak “Hayallerinizi süsleyen fotograflarda hep yer almaniz dilegiyle, çocuklarim” diyerek çocuklari makamindan ugurladi.
Kaynak: İHA