YKS'ye Hazirlanan Ögrencilere Sinav Öncesi Motivasyon Semineri

Erzincan Il Milli Egitim Müdürlügü tarafindan “Sinava 2 kala, bu hatalar can yakar” konulu seminer düzenlenerek YKS’ye hazirlanan ögrencilere yönelik egitim gerçeklestirildi.

YKS'ye Hazirlanan Ögrencilere Sinav Öncesi Motivasyon Semineri
Erzincan Il Müftülügü Konferans Salonunda düzenlenen ve çok sayida liseli ögrencinin katildigi motivasyon egitim semineri 2 gün sürecek. Ögrencilerin dikkatle dinledigi seminerde sunum yapan Kisisel Gelisimci Sinan Ipek, motivasyon, heyecan ve stres yönetimi gibi konularda egitim verdi. Sinavda basariya götürecek olan yollari anlatan konusmaciyi dinleyen üniversiteye girmek isteyen yüzlerce ögrenci verilen egitimden dolayi memnun olduklarini dile getirerek emegi geçen herkese tesekkür etti.

Il Milli Egitim Müdürü Aziz Gün ise ögrencilere hitaben yaptigi konusmasinda zaferin büyüklügünün mücadelenin zorlugu ile dogru orantida oldugunun altini çizerek, “Bizler, sizlerle birlikte bu yolculuk esnasinda ciddi çalismalariniza okullarimizda sahit olduk ama bir hafta önce okul müdürü arkadaslarimizla ile yaptigimiz toplantida, son viraj ve son düzlükte herhangi bir sikintiya sebebiyet vermemek adina yeni farkli önlemler aldik. Bu yil pandemiden sonra ögrencilerimize yönelik 2. motivasyon seminerimizdir. Ben son olarak sunu söylüyorum ve sözü misafirimize birakacagim. Kiymetli gençler; zaferin büyüklügü mücadelenin zorluguyladir. Ben sizlerin hayal ettiginiz hayallerinize varacaginiza inaniyorum. Çok ciddi zorluklar çektiginizi, ciddi gayretler içerisinde oldugunuzu biliyorum ve bu çabalarinizin güzel basarilarla taçlanacagina ümidim sonsuzdur. Özellikle bu yil içerisinde pandemiden sonra ciddi ve gayretli çalismalar yapan Ortaögretim bürosu ile ilgili sube müdürüne ve emegi geçen herkese çok tesekkür ediyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA