Tomruk Yükleyici Çalan Hirsizlar Jandarmadan Kaçamadi Açiklamasi 3 Gözalti

Kastamonu’nun Daday ilçesinde tomruk yüklemede kullanilan is makinesi ve aparatini çalan 3 kisi jandarma ekipleri tarafindan yakalanarak gözaltina alindi.

Tomruk Yükleyici Çalan Hirsizlar Jandarmadan Kaçamadi Açiklamasi 3 Gözalti
Edinilen bilgiye göre, Kastamonu’nun Daday ilçesinde Ç.K. isimli vatandasin kestigi tomruklari araçlara yüklemek için kullandiklari s makinesi ve aparati kimligi belirsiz sahislar tarafindan çalindi. Vatandasin ihbari üzerine Kastamonu Il Jandarma Komutanligi Daday Ilçe Jandarma Komutanligi ekipleri tarafindan olayin aydinlatilmasi için inceleme baslatildi. Ekipler tarafindan yapilan teknik incelemelerin ardindan K.T. (21), E.D. (24) ve R.Y. (26) isimli süphelilerin hirsizlik olayini gerçeklestirdikleri ve özel bir oto kurtarici sirketi araciyla is makinesini Araç ilçesine tasidiklari belirlendi. Sahislarin, çaldiklari is makinesi ve aparatini Araç ilçesinde K.D. (32) isimli sahsa 11 bin TL karsiliginda sattiklari tespit edildi.

Ekipler tarafindan K.T. (21), E D. (24) ve R.Y. (26) gözaltina alindi. Ele geçirilen is makinesi ve aparati ise otoparka çekildi.
Kaynak: İHA