Çorum Belediyesi Kadin Kültür Merkezleri, Alp Bebek Için Seferber Oldu

Çorum Belediyesi Kadin Kültür Merkezleri, SMA hastasi Alp bebek için seferber oldu.

Çorum Belediyesi Kadin Kültür Merkezleri, Alp Bebek Için Seferber Oldu
Kadin Kültür Merkezlerinde kurslara katilan kursiyerler manti, baklava, börek, yaprak sarmasi ve kurabiye yaparak yardim kampanyasina destek verdi.

Melikgazi Kadin Kültür Merkezi kursiyerlerinin manti bükerek baslattiklari seferberlige diger kadin kültür merkezleri de katiliyor. Buhara Kadin Kültür Merkezi kursiyerleri Alp bebek için baklava açti. Hayirda yarisan kadinlar gün boyunca hamur açip tepsi tepsi Çorum baklavasi yapti.

Çorum Belediyesi Kadin Kültür Merkezleri Koordinatörü Gülhan Cevher de tüm kadin kültür merkezlerinin farkli ürünlerle kampanyaya destek vereceklerini bildirdi. Cevher, “Buhara Kültür Merkezi’nde yaklasik 50 kursiyerin katilimi ile baklava yapiyoruz. Bu baklavalar kampanya dahilin de satilacak. Cuma günü Gülabibey Mahallesi’ndeki Senay Aybüke Yalçin Kültür Merkezimizde börek; önümüzdeki Sali günü de Mimar Sinan Kültür Merkezimizde yaprak sarmasi ve kurabiye yaparak kampanyaya destek verecegiz.” dedi.

Buhara Kadin Kültür Merkezi Sorumlusu Fatma Saribay da Alp bebek için destek çagrisi yaparak, bayram öncesi baklava ve böreklerin kadin kültür merkezinden alinabilecegini bildirdi.

Saribay, “Kadin Kültür Merkezlerimizdeki tüm kursiyerler, Alp bebegimize sahip çikti. Burada gönüllü olarak Alp bebek için baklava yapiyorlar. Kampanyaya destek vermek isteyen vatandaslarimiz da Kadin Kültür Merkezlerimizden baklava ve böreklerini satin alabilirler” fidalerini kullandi.

Baskan Asgin’dan kadin kursiyerlere tesekkür ziyareti

Belediye Baskani Dr. Halil Ibrahim Asgin, Buhara Kadin Kültür Merkezi’nde Alp bebek için baklava yapan kadin kursiyerleri ziyaret etti. Kursiyerlere tesekkür eden Baskan Asgin, “Ramazan gününde hayirli bir is yapiyorsunuz. Oruç tutmak nasil sevapsa, darda kalan birisine destek olmak ta o kadar sevaptir. Özenerek, hakkini vererek yapiyorlar. Bütün kursiyerlerimize ve hayir sahiplerine tesekkür ediyorum” seklinde konustu.

Öte yandan Kadin Kültür Merkezi Kursiyerleri Alp bebegin babaannesini de Buhara Kadin Kültür Merkezi’nde misafir etti. Ziyaret sirasinda Alp bebegin babaannesi ile karsilasilan Baskan Asgin, geçmis olsun temennisinde bulunarak, Alp bebegin yaninda olmaya devam edeceklerini söyledi.

Baskan Asgin ayrica Buhara Kültür Merkezi’nde açilan diger kurslari da ziyaret ederek kursiyerle sohbet etti.
Kaynak: İHA