Türkcan Açiklamasi 'Vatandas Kapida Beklemez'

Ordu’nun Ulubey Belediye Baskani Isa Türkcan, makamina gelen yasli vatandaslara ayri bir özen gösteriyor. Baskan Türkcan, yasli vatandaslarin sorununu çözmeden belediyeden göndermiyor.

Türkcan Açiklamasi 'Vatandas Kapida Beklemez'
Ulubey Belediye Baskani Isa Türkcan, özellikle uzak mahalle ve kirsal kesimden gelen vatandaslari makaminda dinleyerek sorunlarina çare bulmak için çalismalarini siklastirdi. Özellikle yasli vatandaslarin gerek özel gerekse diger sorunlarini yakindan dinlemek önünde diz çökerek dinleyen Baskan Türkcan, sorunlarin çözümü için talimat verdikten sonra vatandaslari kapiya kadar kendisi ugurluyor.

"Kapim her zaman açik, vatandas kapida beklemez"

Baskan Türkcan, “Ulubey ilçesi köy-kent iliskisinin sik yasandigi bir ilçe. Uzak köselerden gelip belediyeden istegi olan vatandaslarimizin sorunlarina çare bulmak için elimizden geleni yapiyoruz. Yasli büyüklerimize gerekli özeni göstermek bizim görevimiz. Hem gönlüm hem de kapim her zaman açik. Vatandas kapida beklemez. Biz burada oldugumuz sürece öncelik vatandasindir. Vatandasimiz bu kapiya geldigi zaman isini görmeden dönmeyecek veya en azindan neden olmadigini bilecek” dedi.

Kaynak: İHA