Baskan Aygün Açiklamasi 'Sivil Toplum Kuruluslarimizla Daima Biriz, Beraberiz'

AK Parti Derince Ilçe Baskanligi’nin sivil toplum kuruluslarinin katilimiyla düzenledigi iftar programinda konusan Derince Belediye Baskani Zeki Aygün, "Sivil toplum kuruluslarimizla daima biriz, beraberiz" dedi.

Baskan Aygün Açiklamasi 'Sivil Toplum Kuruluslarimizla Daima Biriz, Beraberiz'
AK Parti Derince Ilçe Baskanligi tarafindan Yenikent Kültür Merkezi’nde düzenlenen iftar programina Derince Belediye Baskani Zeki Aygün, sivil toplum kuruluslarinin temsilcileri ve partililer katildi.

Programin açilis konusmasini yapan AK Parti Derince Ilçe Baskani Koray Merdan, "Bu gurur verici tabloyu Derince’nin birlik ve beraberliginin göstergesi olarak görüyorum. Pusulamiz birlik, beraberlik ve Derince’ye hizmet olmali. Bizler sivil toplum kuruluslarimizi belediye baskanimizla birlikte Derince’yi yönetecek ekip olarak görüyoruz. Katilimlariniz için hepinize tesekkür ediyorum" dedi.

Baskan Aygün ise "Ramazan ayinda böyle güzel bir aksamda STK’larimizin kiymetli temsilcileri ile bir arada olmaktan dolayi mutluyuz. Sivil toplum kuruluslarimizla daima biriz, beraberiz. Allah bu günlerimizi daim kilsin" diye konustu.

Kaynak: İHA