Aksaray'da Ramazan Ayinda Firin Denetimleri Artti

Aksaray Belediyesi Zabita Müdürlügü ekipleri, Ramazan ayinin ilk günlerinde firinlarda ve unlu mamuller üreten isletmelerde denetimlerde bulundu.

Aksaray'da Ramazan Ayinda Firin Denetimleri Artti
Sehrin birçok noktasinda gerçeklestirilen denetimlerde unlu mamuller ve firinlarda üretilen ürünlerde gramaj ve fiyat karsilastirilmasi yapildi. Ayrica isletmelerin hijyen kurallarina uygunlugu da zabita ekiplerince denetlendi. Halkin sagligini korumak ve hileli satislari önleyerek vatandaslarin ekonomik kayip yasamalarinin önüne geçmek için yapilan denetimlerde uygunsuz satis yapan isletmelere yasal islem yapildi.

Yapilan denetimlerle ilgili açiklamalarda bulunan Belediye Baskani Evren Dinçer, “Vatandaslarimizin sagligi ve ekonomik kayiplari bizlerin önceligidir. Halkimizin sagligini tehdit edebilecek en ufak bir uygulamaya ve halkimizin ekonomik kaybina sebep olacak hileli satisa asla müsaade etmeyiz. Denetimlerini araliksiz sürdüren ekiplerimiz, Ramazan ayinda gerekli önlemleri alarak denetim yaptilar. Bundan sonra da sik sik denetim yapacaklar. Huzur ve güven içerisinde bir Ramazan ayini idrak edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA