Esnaflar Arasinda Elektrik Malzemesi Tartismasi Açiklamasi 1 Yarali

Ordu’nun Ünye ilçesinde iki esnaf arasinda elektrik malzemesi yüzünden çikan tartisma sonucu bir kisi ayagindan vurularak yaralandi.

Esnaflar Arasinda Elektrik Malzemesi Tartismasi Açiklamasi 1 Yarali


Olay, ilçenin Kaledere Mahallesi Büyük Cami Sokak üzerinde bulunan bir giyim magazasinda meydana geldi. Iddiaya göre, elektrik isi yaptigi ögrenilen A.U., giyim magazasi sahibi Y.A.’nin is yerine gitti. Bu sirada ikili arasinda giyim magazasinin elektrik lambalarinin servise gönderilmesi ve servisten geri gelmemesi nedeniyle tartisma çikti. Tartismanin büyümesi üzerine A.U. belinden çikardigi silahiyla giyim magazasinin kapisinin önünden is yerine ates etmeye basladi.

Bu sirada magazada çalisanlar araya girmeye çalissa da is yeri sahibi oldugu ögrenilen Y.A. bacaklarina isabet eden kursunlarla yere yigildi.

Çalisanlarin gözleri önünde yasanilan olay sonrasi bölgeye saglik ve çok sayida polis ekipleri sevk edildi. Ayaklarindan yaralandigi ögrenilen Y.A.’nin saglik durumunun iyi oldugu ögrenilirken, olay yeri inceleme ekipleri ise giyim magazasinda incelemelerde bulundu. Olayin yasandigi yerde ise polis ekipleri çok sayida bos kovan buldu. Olaya karisan A.U.’nun emniyette devam eden islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilecegi ögrenildi.
Kaynak: İHA