Sevgi Evleri Çocuklari Vali Mahmut Çuhadar'in Misafiri Oldu

Adiyaman Valisi Mahmut Çuhadar, Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürlügüne bagli sevgi evlerinde devlet korumasi altinda yasayan çocuklari konutunda agirlayarak, birlikte iftar yapti.

Sevgi Evleri Çocuklari Vali Mahmut Çuhadar'in Misafiri Oldu
Her firsatta sevgi evlerinde kalan çocuklari ziyaret ederek onlari yalniz birakmayan Vali Mahmut Çuhadar, bu kez çocuklari konutunda misafir etti.

Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürü Fehmi Çelik’inde hazir bulundugu iftar programinda Vali Mahmut Çuhadar ve esi Serinay Çuhadar, küçük misafirleriyle tek tek ilgilenerek sohbet edip yakin ilgi gösterdi.

Vali Mahmut Çuhadar ve esi Serinay Çuhadar, aksam ezaninin okunmasiyla çocuklarla birlikte iftarini açti.

Oldukça samimi bir ortamda geçen iftar yemeginde çocuklarla hasbihal eden Vali Mahmut Çuhadar, “Bugün iftar soframiz sizlerle senlendi. Milletimizin devletimize emaneti olan siz degerli yavrularimizi kendi çocuklarimizdan ayri tutmuyoruz. Sizlerin mutlulugu bizim mutlulugumuzdur. Unutmayin bizlerde sizin bir aileniziz. Sizlerin en iyi sartlarda yasamini devam ettirmeniz ve egitimlerinizi tamamlayarak hayata en iyi sekilde hazirlanmaniz için devletimizin bütün imkânlarini en iyi sekilde sizlere yansitiyoruz. Insallah sizler gelecekte güzel yerlerde bu toplum için faydali isler yapan, kendi hayatinda basaridan basariya kosan insanlar olacaksiniz. Sizlere güveniyorum. Allah sizlere hiçbir sikinti yasatmasin. Simdiden bayraminizi kutluyor, yasaminizda saglik, mutluluk ve basari diliyorum” dedi.

Çocuklar ise, hem aile sicakligi hem de anne baba sefkatiyle kendilerini kucaklayan ve evlerinde agirlayan Vali Mahmut Çuhadar ve esi Serinay Çuhadar’a tesekkür etti.

Iftar yemegi sonrasi içilen çaylarin ve yapilan sohbetin ardindan Vali Mahmut Çuhadar ve esi Serinay Çuhadar çocuklari ugurladi.
Kaynak: İHA