Polislere Silahli Saldiriya 3 Gözalti

Adana’da ev aramasina giden polis ekiplerine pompali tüfekle ates açilmasi sonucu 1’i komiser 2 polisin yaralandigi saldirida 3 kisi gözaltina alindi.

Polislere Silahli Saldiriya 3 Gözalti
Edinilen bilgiye göre, olay, merkez Yüregir ilçesine bagli Bahçelievler Mahallesi 1327 sokakta meydana geldi. Saat 11.00 siralarinda Yüregir Suç Önleme ve Sorusturma Büro Amirligine bagli ekipler Cumhuriyet Bassavciligi’nin ev aramasi kararina istinaden Süleyman Isik’in evine gitti. Isik, polis ekiplerini gördügü sirada balkondan pompali tüfek ile ates açti.

Bu sirada polis memuru Hasan Arik gögsünden, komiser Alper Demir ise pompali tüfekten çikan saçmalarla sirtindan yaralandi. Polisler olay yerine sevk edilen ambulansla hastaneye kaldirilirken Isik ise yaklasik 500 metre kaçarak bir eve saklandi.

Özel harekat polislerinin de katkisiyla düzenlenen operasyonla Süleyman Isik, saklandigi evden yakalanarak gözaltina alindi. Ayrica polisler Süleyman Isik’in babasi Ahmet ile kardesi Ibrahim’i de gözaltina aldi.

Evde yapilan aramalarda ise olay sirasinda kullanilan pompali tüfek harici 1 adet tabanca, 2 adet av tüfegi, çok sayida sarjör ve fisek kartus ele geçirildi.
Kaynak: İHA