Oral Açiklamasi El Birligiyle Hizmetlere Devam Ediyoruz

Yalova Altinova Belediye Baskani Dr. Metin Oral, AK Parti Il Baskani Muglim Bagatar, AK Parti MKYK üyesi ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüs ile AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol’a Altinova’da yapilacak olan yeni yatirimlardan dolayi tesekkür etti.

Oral Açiklamasi El Birligiyle Hizmetlere Devam Ediyoruz
Altinova Belediye Baskani Dr. Metin Oral, AK Parti Il Baskani Muglim Bagatar, AK Parti MKYK üyesi ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüs ile AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol’a, Altinova Çavusçiftligi Kuzeyi Kanalizasyon ve Içme Suyu Projesi ihalesinin gerçeklestirilmesi ve yapiminin Ramazan Bayrami’ndan sonra baslanacagi müjdesinden dolayi tesekkür etti.

“Önemli bir sorununu daha çözüyoruz”

Ilçede gerçeklestirilen tüm projelerin ve çalismalarin el birliginde yürütüldügünü hatirlatan Altinova Belediye Baskani Dr. Metin Oral, “Altinova’mizin önemli bir sorununu daha çözüyoruz. Mücavir alanimiz Çavusçiftligi’nin hem kanalizasyon hem de içme suyu konusunda önemli bir yatirimi hayata geçiriyoruz. Bu projeyle vatandaslarimiz daha saglikli bir altyapiya kavusmus olacak.Ilçemize bu hizmetin gelmesinde emegi geçen AK Parti Yalova Il Baskanimiz Sayin Muglim Bagatar’a, AK Parti MKYK üyesi ve Yalova Milletvekilimiz Sayin Ahmet Büyükgümüs’e, AK Parti Yalova Milletvekilimiz Sayin Meliha Akyol’a, AK Parti Altinova Ilçe Baskanimiz Sayin Hasan Zafer’e ve AK Parti Teskilatlarimiza tesekkür ederim” diye konustu.

Kaynak: İHA