Önce Dolaptan Çikardi Sonra Posetine Koydu

Sultangazi’de bir market önünde bulunan dolaptan mesrubat çalan sahis kameralar yansidi. Sahsin mesrubatlari önce yere biraktigi bir süre sonra ise cebinden çikardigi posete koyarak hizla uzaklastigi görüldü.

Olay, önceki gün Sultangazi Cebeci Mahallesi Çanakkale Sehitleri Caddesi üzerinde bulunan bir markette yasandi. Yasanan hirsizlik ani kameralara yansidi. Kameralara yansiyan görüntülerde, sahsin sokak üzerinde bulunan markete ait dolaptan mesrat çikartarak yere biraktigi görülüyor. Caddeden geçen vatandaslari kolaçan eden sahsin, daha sonra siseleri cebinden çikardigi posete koyarak hizla dükkan önünden uzaklastigi görülüyor.

Yasanan hirsizliga iliskin konusan isyeri sahibi Yakup Taskin, "Vatandasin biri mesrubat çaliyor. Ramazan günü böyle bir seyi yapmasina anlam veremiyorum. Cebinde parasi oldugu halde etrafi kolaçan ederek alip gitmesi ahlaksizliktir. Cebinde posetiyle gelmis etrafi kolaçan ediyor daha sonra posete mesrubatlari koyup oradan uzaklasiyor. O esnada büfede çalisan arkadasimiz disari çikiyor ama birkaç saniye ile geç kaliyor. Bu sekilde alip gidiyor" dedi.

Kaynak: İHA