Ögrencilere Canli Müzik Ve Bisiklet Sovu

Sakarya Büyüksehir Belediyesi, Ramazan ayina özel iftardan sonra üniversite ögrenicilerine canli müzik dinletisi ve bisiklet sovu organizasyonu gerçeklestirecek.

Ögrencilere Canli Müzik Ve Bisiklet Sovu
Sakarya Büyüksehir Belediyesi, gençlerin sosyallesmesi ve bilgili, dolu vakitler geçirebilmesi için birbirinden farkli programlar düzenliyor. Özellikle Ramazan ayi boyunca sehrin merkezinde vatandaslari Türkiye’nin tanidigi ünlü isimlerle bulusturan, eglendiren ve bilgilendiren organizasyonlar yapan belediye, üniversite gençleri için bir gece düzenliyor. Bu çerçevede üniversitenin helikopter pistinde canli müzik dinletisi ve bisiklet sovu gerçeklestirilecek. Sarkilarin söylenecegi ve nefes kesen sovlarin yapilacagi etkinlik için saat 22.00’da baslayacak.

Konuya iliskin yapilan açiklamada, “Sakarya’da gençleri en iyi sekilde anlamaya, onlarla birlikte eglenmeye ve ögrenmeye çalisiyoruz. Üniversitemizde gerçeklestirecegimiz etkinligimiz de unutulmayacak bir gece olarak anilarimiza eklenecek. Tüm gençleri sarkilar söyleyecegimiz, heyecan dolu sovlar gerçeklestirecegimiz programimiza bekleriz" denildi.
Kaynak: İHA