Kirsehirliler Gecesi'nde Türkü Rüzgari

Antalya Büyüksehir Belediyesi’nin geleneksel Ramazan etkinliklerinde Kirsehir rüzgari esti. Birbirinden güzel Kirsehir türkülerinin seslendirildigi gecede büyük ozan Neset Ertas da unutulmadi.

Kirsehirliler Gecesi'nde Türkü Rüzgari
Antalya Büyüksehir Belediyesi Ramazan etkinlikleri Karaalioglu Parki’nda devam ediyor. Geleneksel Ramazan aksamlarinin yasatildigi etkinlik hemsehri geceleri ile zenginlesiyor. Farkli kültürleri sarkilar ve türküler araciligiyla biraraya getiren Büyüksehir’in Ramazan etkinlikleri Antalyalilarin iftar sonrasi bulusma adresi oluyor. Etkinliklerin13. gününde Bozkirin tezenesi Neset Ertas’in el verdigi Harun Çulha konser verdi. Çulha, türkü dolu bir gece yasatti.

Türküleri birlikte seslendirdiler

Ramazan senliklerinde Kirsehirliler Kültür, Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi’nin katkilariyla, Kirsehirliler Gecesi düzenlendi.

Antalyalilar ve Antalya’da yasayan Kirsehirliler Harun Çulha’nin türküleriyle keyifli bir gece yasadi. Gecede Kirsehir türkülerini seslendiren Çulha, Kirsehir’in yetistirdigi büyük ozan Neset Ertas’a ait türküleri de konseri izleyenlerle birlikte seslendirdi.

Baskan böcek’e tesekkür

Antalya Kirsehirliler Kültür, Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi yönetim kurulu adina konusan Dernek Baskani Ahmet Eroglu “Ramazan ayinin dolu dolu geçmesini saglayan ve geleneksel Ramazan eglencelerini bizlere yasatan ayni zamanda kültürümüzü tanitmamiza imkan veren Büyüksehir Belediye Baskanimiz Sayin Muhittin Böcek ve ekibine tesekkür ederim" dedi.

Kaynak: İHA