Baskan Yazici, Minibüsçü Esnafi Ile Iftar Yapti

Tuzla Belediye Baskani Dr. Sadi Yazici, Tuzla ve çevre ilçelerde görev yapan minibüsçü esnafi ile iftar programinda bir araya geldi. Baskan Yazici iftar programinda yaptigi konusmada,” Bu sehri planlarken her zaman gelecege dair, Tuzla’daki tüm unsurlarimiz ve tüm insanlarimiz ile beraber Tuzlamizi daha iyi noktalara nasil çikartiriz, tüm esnafimizi en iyi noktaya nasil çikartirizin hesabini yapiyoruz” dedi.

Baskan Yazici, Minibüsçü Esnafi Ile Iftar Yapti
Tuzla Belediye Baskani Dr. Sadi Yazici, iftar programlari ile sivil toplum kuruluslari, ögrenciler, ögretmenler, sehit ve gazi aileleri bulusmaya devam ediyor. Bu çerçevede Baskan Yazici, Tuzla ve çevre ilçelerde görev yapan minibüsçü esnafi ile iftar programinda bir araya geldi. Tuzla Belediyesi Ayyildiz Sosyal Tesisleri’nde gerçeklestirilen iftar programina çok sayida minibüsçü esnafi katildi.

Baskan Yazici da iftar programina katilan esnaflar ile tek tek sohbet ederek yakindan ilgilendi. Iftar sonrasinda Baskan Yazici’ya minibüsçü esnafina verdigi desteklerden dolayi plaket takdim edildi.

“Esnafimizi en iyi noktaya nasil çikartirizin hesabini yapiyoruz”

Iftar sonrasinda açiklamalarda bulunan Baskan Yazici,” Tuzla’da çok is yapmaya çalistik. Elimizden gelen tüm gayret ve çabayi göstermeye çalistik. Tuzla’daki yapmis oldugumuz hizmetlerin tamami ile Tuzla’nin gelisimini ele aldik. Gelisim esittir medeniyet, medeniyet esittir gelisimi ayirt etmek çok zordur. Medeniyetin en önemli kismi ise ulasim aglarinin ulasmasi ve ulasimda toplu ulasimin saglanmasidir. Ben az önce Tuzla Marina’daydim. Çok sayida turist gördüm. Tuzla’ya Istanbul’un her noktasindan insanlar geliyor. Simdi yeni yatirimlarimiz ile beraber, sahilde yeni konutlarin olusmasi, yeni fuar ve özellikle konferans alanlari ile birlikte konferans turizminin de gelisecegi Tuzla olacak. Yukari da endüstri bölgesinin ilani olsun, yeni 2 tane sanayi bölgesi ile beraber bir de bioteknoloji üssünün kurulmasi konusunda son asamaya gelindi. Bunlarin hepsi demek yeni tasimacilik, yeni ulasim demektir. Yeni hatlar demektir. Tuzlamiza yeni cazibe noktalarin olusmasi demek. Her bir gelisim yeni bir hat, yeni bir esnaf, yeni bir ulasim aginin olusmasidir. Sizin kazanmaniz ile Tuzla kazaniyor. Tuzla’daki insanlarin ekonomik ve kültürel açidan gelismesi demektir. Bu sehri planlarken her zaman gelecege dair, Tuzla’daki tüm unsurlarimiz ve tüm insanlarimiz ile beraber Tuzlamizi daha iyi noktalara nasil çikartiriz, tüm esnafimizi en iyi noktaya nasil çikartirizin hesabini yapiyoruz” dedi.

“Ben herkesin belediye baskaniyim”

Belediye Baskani bir partiden seçilir, ama ondan sonra herkesin belediye baskanidir” diyerek sözlerine devam eden Baskan Yazici, “Sunu da söylemek isterim, biz partimiz ile beraber seçiliyoruz. Ondan sonra tüm vatandasi kucakliyoruz. Simdi ben tarafsizligi ve herkesle birlikte olmak, özellikle oy vermeyenlerin hak ve hukukunu koruyabilmektir asil açik yüreklilik. Bütün seçimlerde bu böyledir. Türkiye’de ve Istanbul’da da böyledir. Tuzla’da da bu is böyledir. Ülkenin her yerinde seçilmisligin en önemli seyi, sizin gibi düsünmeyen insanlarin düsüncesi ile düsünüp, size oy vermeyenlerin de baskani olabilmektir. Ben bu konuda elimden geleni yapmaya çalistim. Adalet ve Kalkinma Partisi’nin yerel yönetimler anlayisini, Sayin Cumhurbaskanimizin; ‘Bu milletin hizmetkâri olacaksiniz’ dedigi söylemleri ile ’24 saat cep telefonunuz açik olsun’ anlayisi ile sizlerin yaninizda olmaya çalistik. Ben önce ilçe baskanligi yaptim daha sonra belediye baskanligi yaptim. Ben Tuzla’da bir eve yemek yemeye çay içmeye geliyorum dedigim zaman, bana evini açmayacak olan birisinin olmamasi beni çok mutlu ediyor. Seçimde beraber karsilikli mücadele ettigimiz insanlarin bile evine gidip çay içebilmek büyük bir keyif” diye konustu.

“Baskanimiz dünyaya evrensel olarak bakiyor”

Birlesik Minibüsçüler Dernegi Baskani Vedat Açikgöz ise ”Hemen hemen tüm Anadolu Yakasi’ndaki minibüsçüleri temsil ettigimizi zaten biliyorsunuz. Baskanimiz dünyaya evrensel olarak bakiyor. Insanlara bakiyor, hizmete bakiyor. Bambaska bir insan. Dost canlisi bir insan. Baskanimizi seviyoruz. Ona bir daha camiamiz adina çok tesekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA