Baskan Vekilinin Makam Odasindan CHP Liderinin Fotograf Karesini Kaldirmasina Tepki

Geçici olarak görevden alinan Bilecik Belediye Baskani Semih Sahin, yerine baskan vekili seçilen Melek Mizrak Subasi’nin kendisi tarafindan makam odasina asilan CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu’nun fotograf karesinin kaldirilmasina tepki gösterdi.

Baskan Vekilinin Makam Odasindan CHP Liderinin Fotograf Karesini Kaldirmasina Tepki
Bilecik Belediye Baskani Semih Sahin, danismanin karistigi bir rüsvet operasyonu sonrasi Içisleri Bakanligi tarafindan sorusturmanin selameti açisindan 2 ayligina geçici olarak görevden alinmisti. Bu süreçte belediye meclisinde yeni bir baskan vekili seçimi yapilirken, seçimi CHP’li meclis üyesi Muharrem Tüfekçioglu kazanmisti. Ardindan 2016 yilinda aldigi bir cezasi onaylanan ve görevi düsürülen Tüfekçioglu’nun yerine yine mecliste yapilan seçimde CHP’li meclis üyesi Melek Mizrak Subasi kazanmisti. Bilecik Belediyesinin yeni baskan vekili Melek Mizrak Subasi baskanlik makam odasinda bazi düzenlemelere gitti. Makam koltugu arkasinda sag tarafta asili olan CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu’nun fotograf karesinin kaldirilmasi büyük tepkilere neden oldu.

"Fotograf yerine hangi liderin fotografi asilacak sizce"

Dün halk gününden makamda fotograf karasi paylasan Melek Mizrak Subasi’nin arkasinda CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu’nun fotograf karesi olmadigi görüldü.

Bu duruma tepki gösteren Semih Sahin, "Malum sahis yeni baskan yardimcisini yerlestirdikten sonra degisimler basladi bile. 2 fotograf arasindaki en önemli fark nedir? Kalkan fotograf yerine hangi liderin fotografi asilacak sizce" diyerek tepki gösterdi.
Kaynak: İHA