Baskan Uysal Açiklamasi 'Turunç Masasi'ni Arayan Birinci Sinif Belediyecilik Hizmetini Ayagina Getirir'

Muratpasa Belediye Baskani Ümit Uysal, Cumhuriyet Mahallesi’nde düzenlenen iftarda “Turunç Masasi’ni arayan her komsum birinci sinif belediyecilik hizmetini ayagina getirir” dedi.

Baskan Uysal Açiklamasi 'Turunç Masasi'ni Arayan Birinci Sinif Belediyecilik Hizmetini Ayagina Getirir'
Muratpasa Belediyesi’nin mahalle iftarlari Cumhuriyet Mahallesi’yle devam etti. Mahallede, kapali pazar yerinde gerçeklesen iftarda üç mahallenin, Cumhuriyet, Muratpasa ve Tahilpazari’nin sakinleri bir araya geldi. Baskan Uysal’in esi Ümran Uysal’la katildigi iftarda Antalya Semt Pazarcilari Odasi Baskani Metin Bucak, belediye meclis üyeleri ve siyasi partilerden yöneticiler de yer aldi.

Iftarda çocuklar ezan saatini palyaço gösterileriyle beklerken Muratpasa Belediyesi de asevinin hazirladigi yemeklerin dagitimi için kapali pazar yerinin 5 farkli noktasinda stantlar olusturdu. Iftar saatiyle birlikte Muratpasa’nin sofrasinda binlerce kisi orucu açti.

Baskan Uysal, iftarin ardindan yaptigi konusmada sunlari söyledi:

“Muratpasa’mizda komsusu açken tok yatmayan, sag elin verdigini sol elin görmedigi, kardeslik dayanisma baris kültürü içinde hep birlikte yasiyoruz. Torpil, tanidik dünyanin her yerinde söz edilir Muratpasa’mizda bütün komsularimiz torpilli ve tanidiklidir. Turunç Masasi’ni, arayan her komsum birinci sinif belediyecilik hizmetini ayagina getirir. Bunu saglayabildigimiz için, destek verdiginiz için, dayanismaniz için, varliginiz ve komsulugunuz için hepinize ayri ayri çok tesekkür ediyorum. Ramazan’imiz mübarek olsun.”

Baskan Uysal, iftarinda ardindan Antalya Semt Pazarcilari Odasi’ni da ziyaret etti, esnafla bir araya geldi.
Kaynak: İHA