Türkiye'ye 3'Uncüsü Olan Halk Oyunlari Ekibi Ödüllendirildi

Kilis Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, Halk Oyunlari Türkiye Sampiyonasinda Yildizlar Kategorisinde Türkiye 3’üncüsü olmasi nedeniyle ödüllendirildi.

Türkiye'ye 3'Uncüsü Olan Halk Oyunlari Ekibi Ödüllendirildi
Kilis ve bölgesinde birinci olarak, Türkiye finallerine katilan Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Kastamonu’da yapilan, Halk Oyunlari Türkiye Sampiyonasinda Yildizlar Kategorisinde Türkiye 3’üncüsü oldu. Kilis Kent konseyi tarafindan Halk oyunlari ekipleri ödüllendirildi. Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu ögrencileri, protokol üyeleri önünde bir gösteri sundu. Kilis Kent Konseyi Baskani Avukat Hayri Muammer Fazliagaoglu, Oyunlari Türkiye Sampiyonasinda Yildizlar Kategorisinde Türkiye 3’üncüsü olmalari ve çocuklara tesvik etmek için bir araya geldiklerini ifade ederek, “Bu çocuklar bizim gelecegimiz, insallah yarimsar da daha iyi bir dereceler alacakladir. Onun için Kent konseyi olarak desteklemek ve yanlarinda olmak istiyoruz” dedi.

Etkinlige Kilis milletvekili Ahmet Salih Dal, Kilis Belediye Baskani Servet Ramazan, Il Milli Egitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt ile diger yetkililer katildi.

Kaynak: İHA