Teknoloji Sektörü Temsilcileri Trabzon'da Iftarda Bulustu

Tüm Etkinlik Teknolojileri Sektörü Dernegi (TETSED) yönetim kurulu üyeleri Trabzon’da iftar yemeginde bulustu.

Teknoloji Sektörü Temsilcileri Trabzon'da Iftarda Bulustu
TETSED yönetim kurulu üyesi Cengiz Çifci’nin ev sahipliginde gerçeklesen iftar yemegine TETSED Baskani Vedat Coskun, yönetim kurulu üyeleri Serdar Altin Çizme, Hakan Eryilmaz ve Artvin, Rize, Giresun, Ordu, Samsun basta olmak üzere bir çok ilden sektör temsilcileri katildi.

TETSED Baskani Vedat Coskun iftar programinda yaptigi konusmada, sektör paydaslarini kurumsal bir çati altinda toplamayi hedeflediklerini dile getirerek "Biz etkinlik sektöründe teknoloji üreten ses, isik, görüntü hizmetleri yapan firmalariz. Ülkenin her ilinde variz. Hep birlikte kenetlenerek büyüyor, birbirimizin problemlerini çözerek ilerliyoruz. Bizim yaptigimiz is elektrikle basliyor ve elektronikle devam ediyor. Meslek liselerine yatirim yapmaya basladik. Bazi arkadasimiz meslek liselerine stüdyolar kurdular. Buradaki elektrik, elektronik, ses ve isik okuyan ögrencileri stajyer olarak aliyoruz. Milli Egitim Bakanliginin açtigi mesleki yeterlilik merkezleriyle isbirligi yaparak, sektörü hem sertifikasyon konusunda çalismalarimiz var. Personel yetistirmek için ugrasiyoruz. Sektörel hizmet kalitesi her zaman önceligimiz olacak ve bu kaliteyi yükseltmek amaciyla gerçeklestirdigimiz bu tür programlari düzenlemeye devam edecegiz" dedi.

Ekol Görsel Medya Ses ve Isik Sirketinin sahibi ve TETSED yönetim kurulu üyesi Cengiz Çifci ise yaptigi konusmada “Karadeniz bölgemizin her ilinden buraya bizleri kirmayip gelen yönetim kurulu üyelerine ayri ayri tesekkür ederim. Sektörde kalitenin artmasi için elimizden geleni yapacagiz. Bu tür organizasyonlarda Trabzon olarak her zaman yer alacagiz” seklinde konustu.

Iftar programi toplu fotografin çekilmesiyle sona erdi.
Kaynak: İHA