Kesan'da Huzur Ve Güven Uygulamalarinda Aranan 4 Kisi Yakalandi

Edirne’nin Kesan ilçesinde polis ekipleri ’Huzur ve Güven’ uygulamasi yapti. Çalismalarda aranmasi olan 4 sahis yakalanirken, toplamda 9 bin 747 lira ceza kesildi.

Kesan'da Huzur Ve Güven Uygulamalarinda Aranan 4 Kisi Yakalandi
Kesan Ilçe Emniyet Müdürlügü ekipleri, ilçe genelinde ‘Huzur ve Güven’ uygulamasi gerçeklestirdi. 115 personelin katildigi uygulamalarda toplamda 709 sahsin GBT sorgusu yapildi.

Uygulama sirasinda uyusturucu kullanmak suçundan aranan A.F. ile yine uyusturucu madde bulundurmak ve kullanmak suçundan aranmasi bulunan E.E. isimli bir sahis üzerinde 1.09 gr eroin ile yakalanirken, ayni zamanda hirsizlik suçundan aranmasi bulunan E.B. ve H.K. isimli sahislar da yakalanarak islem yapilmak üzerinde adli makamlara teslim edildi.

Uygulamalarin bir diger ayaginda ise trafik uygulamalari yapildi.

Agirlikli olarak motosikletler üzerinde yapilan denetimlerde 72 araç sorgusu yapildi ve kask ve koruyucu ekipmani olmayan ve diger eksikligi bulunan 6 araç sürücüsüne çesitli maddelerden toplam 9.747 TL trafik para cezasi uygulandi, ayni zamanda 2 adet motosiklet trafikten men edilerek Yediemin otoparkina götürüldü.
Kaynak: İHA