Çaldigi Kolyenin Agirligini Begenmedi, Daha Agirini Çaldi

Batman’da bir kuyumcuda hirsizlik yapan kadin, saniyeler içerisinde çaldigi altin kolyenin agirligini begenmeyince kasla göz arasinda daha agiriyla degistirip 80 bin lira degerinde altin çaldi. O anlar güvenlik kameralarina saniye saniye yansidi.

Çaldigi Kolyenin Agirligini Begenmedi, Daha Agirini Çaldi
Batman’da kuyumcular çarsisinda ilginç bir hirsizlik olayi gerçeklesti. Müsteri kiliginda kuyumcuya giren kadin hirsiz, vatandaslarin ve dükkan sahibinin gözü önünde stantta birakilan altin kolyeleri el çabukluguyla çaldi. Saniyeler içerisinde çaldigi altin kolyeyi elinde tartarak gramajini hafif bulan kadin, vitrin üstünde duran diger altin kolyeleri eliyle tartarak en agirini seçip el çabukluguyla ikinci kez agir gelen altin kolyeyi çaldi.

“ÇALDIKLARINDAN AGIR OLANINI ALIYOR”

Isyeri sahibi Eren Çoban, süpheli kadinin müsteri gibi dükkana girip altin almak istedigini söyledi.

Kendisinin de altinlari vitrinden çikartip stantta biraktigini aktaran Çoban, “Kadin hirsiz, el çabukluguyla 2 tane zinciri alarak bir tanesini çaliyor. Daha sonra çaldigini begenmeyerek agir olan ile degistiriyor. Yaklasik olarak piyasa degeri 80 bin TL degerinde altin kolye çaldi. Bizde olaydan sonra polis ekiplerine haber verdik. Insallah en kisa sürede emniyet güçleri kadin hirsizi yakalayacaktir. Her tarafta kamera var. Kolay kolay bu hirsiz kaybolmaz. Insallah en kisa sürede hirsiz yakalanir. Güveniyoruz emniyet güçlerimize” dedi.

(Abdulaziz Karatas - Osman Arslan /IHA)
Kaynak: İHA