Çekerek'te Vatandaslar Iftar Sofrasinda Bulustu

Yozgat Valiliginin baslatmis oldugu ‘iftar bulusmalari’ programi dogrultusunda Çekerek ilçesinde vatandaslar iftar sofrasinda bir araya geldi.

Çekerek'te Vatandaslar Iftar Sofrasinda Bulustu
Yozgat’in Çekerek ilçesinde valilik, kaymakamlik ve belediye tarafindan kurulan sofrada Vali Ziya Polat, vatandaslarla birlikte iftar yapti. Ilçe Kaymakami Hayrettin Bugra Güzel ve Belediye Baskani Eyüp Çakir’in ve çok sayida vatandasin katildigi iftar programinda konusan Vali Ziya Polat, birlik ve beraberlik vurgusu yapti.

Vali Polat, “Insanimiz çok güzel, topragimiz çok güzel, kalbimiz çok güzel biz de bu güzellikleri ayni sofrada birlestirelim diye tüm ilçelerimizde iftar programlari düzenlemeye basladik. Birlik ve beraberligimiz daim olsun, ayni

sofradaki sevgimizi hayatimiza da yansitip bir ve beraber olalim. Tek amacimiz olan sevdamiz olan Yozgat’imiz için çalismaya devam edelim.” dedi.

Mehmet Yonar isimli vatandas, “Yozgat’ta bu iftar programlarini hazirladiklari için çok memnun oldum. Insallah yenilerine de kavusmayi rabbim kismet etsin. Yozgat Valimize, kaymakamimiza tesekkür ederim.” seklinde konustu.

Ahmet Isikli ise “Yozgat valimize, kaymakamimiza ve belediye baskanimiza bize bu iftar programini sundugu için çok tesekkür ediyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Iftar programinin ardindan Yozgat Sanat Tiyatrosu tarafindan canlandirilan ‘Çelebi Emmi” tiplemesi izleyicilerden büyük begeni topladi. Daha sonra bir çay evinde vatandaslarla bir araya gelen Ziya Polat, çay içip sohbet etti.
Kaynak: İHA