Vali Sonel, Engeli Olan Iki Kiz Kardesin Isteklerini Yerine Getirildi

Ordu Valisi Tuncay Sonel, engeli bulunan iki kiz kardesin isteklerini yerine getirdi.

Vali Sonel, Engeli Olan Iki Kiz Kardesin Isteklerini Yerine Getirildi
Ordu genelinde 35 bin 58 engeli olan vatandasin oldugunun tespit edildigini ifade eden Vali Tuncay Sonel, engeli olan insanlari düzenli olarak evlerinde ziyaret ederek, hal ve hatirlarini sorduklarini, ihtiyaçlarini karsiladiklarini ve devletin sefkatini onlara göstermeye çalistiklarini söyledi.

Halk gününde evlerine davet ettikleri Vali Tuncay Sonel’i evlerinde gören Emir ailesinin iki engeli olan kizlari Elif ve Ceylan’in istekleri olan salincak ve televizyon, bir saat içerisinde temin edilerek aileye teslim edildi.

Ailenin talebini hizli bir sekilde yerine getirerek teslim ettiklerini söyleyen Vali Sonel, “Her çarsamba yaptigimiz halk gününde Nuran ablamiz kizi Ceylan ile katilmis ve evlerine davet etmisti. Bizler de zaten düzenli olarak 19 ilçemizde çalisma arkadaslarimizla engeli olan vatandaslarimizi evlerinde görüyoruz. Devletimizin sefkatini ve sicakligini her daim engeli olan vatandaslarimiza da gösteriyoruz. Bugün Elif ve Ceylan kizimizin mutlulugu ve duasi yeter” dedi.

Vali Sonel, “21 aydir çalisma arkadaslarimizla birlikte ilimiz genelinde tespit ettigimiz 35 bin 58 engeli olan vatandasimizi evlerinde ziyaret etmeye gayret ediyoruz. Yilin belirli gün ve haftalarinda degil, her firsatta engeli olan vatandaslarimizin yanindayiz” ifadelerine yer verdi.

Vali Tuncay Sonel’in evlerine gelerek ziyarette bulunmasi ve kendisine ilettikleri taleplerinin yerine getirilmesi dolayisiyla çok sevindigini söyleyen anne Nuran Emir de tesekkürlerini iletti.
Kaynak: İHA