Giresun Valiligi Kore Gazisi Kadir Küçük'ün Yardim Talebine Duyarsiz Kalmadi

Giresun’un Görele ilçesinin Gültepe köyünde yasayan Kore Gazisi Kadir Küçük’ün yardim talebine Giresun Valiligi duyarsiz kalmadi.

Giresun Valiligi Kore Gazisi Kadir Küçük'ün Yardim Talebine Duyarsiz Kalmadi
Kore Gazisi Kadir Küçük’ün, “Evim eski, benim imkanim yok. Evim yenilenirse çok sevinirim, yardima ihtiyacim var” yönünde basinda yer alan çagrisinin ardindan Vali Enver Ünlü’nün talimatiyla Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürlügü görevlileri tarafindan evinde ziyaret edilerek gerekli çalismalarin yapilacagi belirtildi.

Giresun Valiligi’nden yapilan açiklamada, “Kore Gazisi Kadir Küçük, Giresun ili Görele ilçesi Gültepe Köyünde bulunan ikametgahinda Giresun Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürlügü görevlilerince ziyaret edilmistir. Gazinin bakimi için aileye her türlü destek verilecektir. istemeleri halinde Huzurevi Yasli, Bakim ve Rehabilitasyon Merkezine de yerlestirilebilecegi konusunda aileye bilgi verilmistir. Valimiz Enver Ünlü’nün talimatlariyla Gazimizin yasadigi evin ihtiyaç duyulan bazi bölümlerinde bakim onarim yapilmasi için gerekli çalismalar baslatilmistir” denildi.
Kaynak: İHA