Yavru Köpek Derisi Yüzülmüs Halde Ölü Bulundu

Edirne’de 4 aylik sokak köpegi derisi yüzülmüs halde ölü olarak bulundu.

Yavru Köpek Derisi Yüzülmüs Halde Ölü Bulundu
Akillara durgunluk veren olay, Kesan ilçesine bagli Begendik Belediyesi’nde bulunan Cumhuriyet Sitesi’nde yasandi. Edinilen bilgiye göre, bir süredir bölgede yeni dogum yapmis bir anne köpek ve yavrulari site sakinleri tarafindan besleniyordu. Çevredeki diger sokak köpekleri ile birlikte hayvanseverler tarafindan kol kanat gerilen köpek yavrularindan biri, bugün yerde hareketsiz yatarken bulundu. ‘Benekli’ isimli 4 aylik köpegin yanina yaklasan vatandaslar, köpegin derisinin yüzüldügünü ve ölmüs oldugunu fark etti.

Karsilasilan durumun ardindan jandarma ve Begendik Beldesi vatandaslar tarafindan aranirken, bölgeye gelen ekipler olayla ilgili inceleme baslatti. Sabah saat 07.00 siralarinda ölü bulundugu bölgeye gelen köpegin burada kendisini yere biraktigi daha sonra da hayatini kaybettigi ögrenildi.

Derisi yüzülerek feci sekilde can veren henüz 4 aylik köpek ‘Benekli’, Kesan Hayvan Barinagi’na sevk edildi. Üzerinde kan veya hayvan saldirisina ait yara izi bulunmayan talihsiz köpegin ölüm sebebi daha sonra yapilacak incelemelerinin ardindan tespit edilecek. Hayvanseverlerin diger sokak köpekleri ile birlikte besledikleri ‘Benekli’ isimli köpegin ölüm sebebi merak ediliyor.
Kaynak: İHA