Üniversite Ögrencilerinden Polislere Çiçekli Pastali Sürpriz

Karaman’in Ermenek ilçesinde üniversite ögrencileri, "Polis Haftasi" dolayisiyla her gün yurt girisinde ögrencilerin huzur ve güvenligi için uygulama yapan polislere çiçekli, pastali sürpriz yapti.

Üniversite Ögrencilerinden Polislere Çiçekli Pastali Sürpriz
Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesine bagli Ermenek Meslek Yüksekokulu (MYO) ögrencileri, gece görevde olan polislere ‘Polis Haftasi’ sürprizi yapti. Her gün ögrenci yurt girisinde, ögrencilerin huzur ve güvenligi için uygulama yapan polislere ögrenciler çiçekli, pastali sürpriz yapti. Gün içinde organize olan ögrenciler, aksam saatlerinde üniversitenin bahçesinde toplandi. Görev ve rol dagilimi yapan ögrenciler 112 Acil Çagri Merkezini arayarak kavga ihbarinda bulundu. Kisa sürede Ermenek MYO bahçesine gelen polisler, yaklasik 50 kisilik ögrenci grubunu ellerinde çiçek ve pastayla görünce saskinlik yasadi. Ögrenciler çiçegi verdikleri polislere kestikleri pastayi da ikram etti. Ögrencilere, sizler için 7/24 görevdeyiz’ diyen polis memuru Metin Kenan, "Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi ögrencilerine bu nazik davranislarindan dolayi çok tesekkür ediyorum. Bu kadar emek vermisler. Bu kadar kisi toplanmislar, bu saate kadar beklemisler, hepsine çok çok tesekkür ediyorum“ dedi.

Ögrencilerden Deniz Almaz ise, "Bizleri karda kista her türlü sogukta, havanin sifirin altina düstügü günlerde bile yalniz birakmayan, güvende huzurumuzu saglayan emektar polislerimize çok çok tesekkür ediyorum. Gençler adina hepsine minnettariz. Çok tesekkür ediyoruz, onlarin Polis Haftasini kutluyoruz" diye konustu.

Günün hatirina polislerle bol bol fotograf çektiren ögrenciler, müzik esliginde kisa bir süre oynadi.
Kaynak: İHA